Tadımda Gıda Sanayi Anonim Şirketi

Tadımda Gıda Sanayi Anonim Şirketi

Firma Hakkında


Zumdieck Konserve Dondurulmuş Gıda Ltd. Şti.

Alman ve Türk sermayedarların ortak yatırımı ile 25 Şubat 2005 yılında kurulanZUMDIECK Konserve ve Dondurulmuş Gıda Ltd. Şti. Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunmakta olup son derece hızlı bir yatırım süreci ile Temmuz 2005 tarihinde üretime geçmiştir.

Mevcut yapısı ile yılda yaklaşık 25.000 ton ürünün ihracatını başta Almanya olmak üzere, İngiltere, Fransa, İtalya ve diğer tüm Avrupa Birliği ülkeleri, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya gibi üst düzey kalite standartlarına sahip ülkelere gerçekleştiren ZUMDIECK, yeni yatırımları ile bu miktarı kısa süre içerisinde 50.000 tona çıkarmayı hedeflemektedir.

En büyük üretim kalemleri greyfurt ve biber olmak üzere; kiraz, vişne, kayısı, erik, üzüm, mandalina, portakal konserveleri üretimi yapan ZUMDIECK, ülkemiz tarımsal ürünlerine katma değer sağlamakta, ülke ve bölge ekonomisine önemli girdileri olmaktadır.

Üretimi yapılan ürün çeşitlerine her yıl yeni meyve ve sebze konservelerinin ilavesi ile katma değerli bir ürün yelpazesi yaratılmaya çalışılmaktadır. Ayrıca Ar-Ge çalışmaları büyük bir hızla devam etmekte olup, yakında farklı ürünler ile ihracat pazarındaki payını arttıracaktır.

 

ZUMDIECK müşteri memnuniyetini gündeminde birinci sırada tutmakta olup BRC, IFS, HACCP gibi kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemlerini titizlikle uygulamaktadır.

Ayrıca müşteri ihtiyaçlarını zamanında ve istenilen şekilde karşılamak, müşteriyi ürünle ilgili detaylı şekilde bilgilendirmek, her zaman güvenilir olmak için mevcut durumunu korumakla yetinmeyip her noktada sürekli iyileştirmeyi ve toplam kaliteyi temel felsefe olarak benimsemiştir. Bu amaçla mevcut kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemini çok daha üst duruma getirmiş olup, bunu BRC kalite sistemlerinde “A” ile IFS’te ise “yüksek derece” alarak kanıtlamıştır.

Yaklaşık 10,000 m²'si kapalı üretim ve depolama olmak üzere toplam 50,000 m² açık alana sahip olan firma, dondurulmuş üretim tesisiyle birlikte kapalı üretim alanını 20.000 m² ye genişletmeyi planlamaktadır. 

Bünyesinde 50 kişilik yönetim kadrosuna ilave olarak yüksek üretim sezonunda yaklaşık 900kişiye iş olanağı sağlayan ZUMDIECK, globalleşen dünyada rekabette fark yaratabilmek için en önemli sermayesinin insan kaynakları olduğunun bilinciyle hareket etmektedir. Bu amaçla çalışanlarınınmotivasyon ve memnuniyetine büyük önem vermektedir.

ZUMDIECKKonserve ve Dondurulmuş Gıda Ltd. Şti. 2007 yılı verilerine göre İstihdamda 1. İhracatta 2. gelerek Salihli Kent Ekonomi Ödüllerini almıştır. Bunun yanında çalışanların yarısından fazlası kadın olan bir firma olarak, kadının ekonomik hayatta daha aktif yer alması konusunda göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Mayıs 2009 da TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından ödüllendirilmiştir.

ZUMDIECKkendi gelişim ve büyümesini gerçekleştirirken, topluma da faydalı olmanın gururunu yaşamaktadır. 





Firmaya Ait İş İlanları