Tamsan Kompresör San. Tic. Ltd. Şti.

Tamsan Kompresör San. Tic. Ltd. Şti.

Firma Hakkında


Tamsan Kompresör San. Tic. Ltd. Şti.

Şirketimiz, 1980 yılında Merkezi Ankara'da kurulmuş olup, Hava Kompresörleri imalatı yapmak üzere üretim hayatına girmiştir.

İlk yıllarda pistonlu tip kompresörlerin imalatına başlanmıştır. Yine o yıllarda üniversal tezgahlar ile imalatı yapılan parçalar, teknolojinin hızla gelişmesi ile yerine (CNC) bilgisayar kontrollü tam otomatik tip tezgaha bırakmıştır.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, kalite anlayışımızın aynı parelellikte gelişmesi, müşteri memnuniyetine de yükselmiştir. Hata payına minimuma indiren bu yenilik sayesinde, üretimimizin de sayısı artarak maliyetler düşürülmüş ve bu pozitif durum yine nihai kullanıcıya yansıtılmıştır.

Basınçlı Hava Sektöründeki gelişmelere paralel olarak sonraki yıllarda vidalı tip kompresörlerin üretimine başlanmıştır. Şu anda; Dünyada kullanılmakta olan ve büyük kabul gören vidalı tip kompresörler ile ürün yelpazesi iki misline çıkartılarak, toplamda 57 değişik tip seçenekte kullanıcıya değişken alternatifleri seçebilme imkanı verebilmiştir.Üretimimizde şu anda ulaşılan 350 Lt/dk' dan başlayan atölye tipi tank üstü kompresörlerden, 35000 Lt/dk. (35 m3/dk.) kadar değişik tiplerde elektrik motorlu sabit ve dizel motorlu seyyra modeller üretilebilmektedir.

Yurt geneline dağılmış olan geniş bir servis ve satış sonrası hizmet ağı sayesinde kullanıcıya çok kısa sürede ulaşabilme imkanı sağlanmıştır.

Kalite Yönetim şekillerinden TSEK ve Uluslar arası kalite sertifikası olan ISO 9001 : 2000 Belgesi alınarak kalite belgelendirmesi yapılmıştır.

Dünya pazarlarına, çeşitli yurtdışı fuar organizasyonlarına ürünlerimiz ile katılarak, kalite, çeşit, adet, fiyat ve satış sonrası hizmetlerimizi sunarak uluslar arası pazarda bir marka olarak var olduğumuzu ve her platformda yarışabilecek seviyede olduğumuz, bir Türkiye markası olarak kanıtlanmıştır.Hedefimiz, bundan böyle özellikle yurtdışı pazarlarında daha fazla etkin olarak, ülkemizin ihtiyacı olan ekonomik ve dolayısıyla siyasal gücünün gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

Firmaya Ait İş İlanları