Tan Sağtürk Akademi Cadde

Tan Sağtürk Akademi Cadde

  • Eğitim

Firma Hakkında

İlk tohumları yıllar önce Teşvikiye’de attığımız Tan Sağtürk Akademi; başta İstanbul’ da Teşvikiye ile birlikte Yeşilyurt, Altunizade, Çekmeköy, Bahçeşehir, Göktürk, Bağdat Caddesi, Ataşehir ve Zekeriyaköy'de açılan 7 okul; ardından İzmir-Üçkuyular ve Karşıyaka, Trabzon, Ankara, İzmit, Adapazarı, Samsun, Gaziantep, Mardin, Kayseri, Diyarbakır, Kıbrıs, Kahramanmaraş ve Elbistan’daki okullarımızla neredeyse Türkiye’nin her bölgesine ulaştık.

Bu çabalarımızın sonucunda on binlerce öğrenci ve ailelerini; sanatsever, sanatçı adayı veya sanatçı haline getirmeyi hedef edindik ve başardık. Tan Sağtürk Akademi olarak öğrencilerimiz, velilerimiz, güçlü yönetim ve eğitmen kadromuzla yeni hedeflere doğru yol alıp büyümeye devam ediyoruz.

Balenin, dansın kısaca sanatın daha çok sevilmesi ve yaygınlaşması için çıktığımız bu yolculukta; öğrencilerimizin gerek sosyal hayatlarına gerekse kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak, onları gelecek nesillere sağlam adımlarla taşımayı misyon edindik. Bu misyon doğrultusunda; baleden dansa, danstan müziğe, müzikten çağdaş sirk sanatlarına kadar sunduğumuz eğitimlerle kültür sanatın da birçok dalına katkı sağlamaya devam etmekteyiz.

Firmaya Ait İş İlanları