Tanpak

Tanpak

  • Ambalaj

Firma Hakkında

Tanpak Ambalaj plastik sektöründe 50 yılı aşkın tecrübesini ambalaj sektörüne aktarmak ve firmaların ambalaj ürünleri ihtiyaçlarını karşılamak maksadı ile 2016 yılında kurulmuştur. Firmamız Polyester çember, Polipropilen çember, Polyester lifli kompozit çember ve tekstil çember imalatını gerçekleştirmektedir. “Kalite önceliğimizdir” yüksek kaliteli ürün geliştirme konsepti ile yola çıkan firmamız, Arge çalışmalarıyla beraber sektöre yenilikçi ürünleri katma ve geliştirme hedefini kendine vizyon edinmiştir.
Tanpak Ambalaj olarak hedefimiz;
Yüksek mukavemete dayanıklı Polyester çember üretmekle; Taş, Seramik, Kereste, beyaz eşya, mobilya gibi birçok sektörün ambalajlama ihtiyaçlarına çözüm yaratmaktir.
PP çember üreterek, sektörün ihtiyacı olan tam otomatik makinelerde çalışan çember üreterek hem ithalatın önünü kesmek, hem de sektörün ihtiyacına cevap vermektir.
Polyester lifli kompozit çember üreterek, yeni teknoloji ürünlerin bilinirliğini ve kullanımını artırmak ve ihracat kapısını diğer ürünler ile beraber aralamaktır
Tekstil çember üreterek, diğer çember grupları ile beraber dünyada tokayla, yarı otomatik ve tam otomatik makineler ile kullanılan bütün çember türlerine sahip olup her kıtada her ülkeye ve her ihtiyaca cevap verebilme gücüne sahip olmak ana hedefimizdir.

Firmaya Ait İş İlanları