Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş.

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş.

Firma Hakkında

TEMELSU Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. kurulduğu 1969 yılından beri istikşaf etüdü aşamasından uygulama projesi ve inşaat kontrollüğü aşamalarına kadar ulusal ve uluslararası alanda çok disiplinli mühendislik hizmetleri veren tanınmış bir Türk müşavir mühendislik firmasıdır. Dünya Bankası, Asya Kalkınma Bankası, İslam Kalkınma Bankası, Suudi Kalkınma Fonu, Kuv

eyt Fonu ve FIDIC dahil bir çok uluslararası kuruluşa kayıtlıdır. Türkiye’deki müşavir mühendislik faaliyetlerinin yanı sıra TEMELSU, aralarında Suudi Arabistan, Ürdün, Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Kırgızistan ve Tacikistan’ın bulunduğu ülkelerde uluslararası finans kuruluşlarınca finansmanı sağlanan birçok projeyi halen yürütmektedir.

TEMELSU’nun uzmanlık alanları su temini ve arıtması, atıksu arıtma ve çamur bertarafı; sulama ve drenaj; otoyollar, karayolları, kentsel ulaşım, tüneller; barajlar; hidroelektrik santrallar; pompa istasyonları; endüstriyel yapılar; geoteknik, elektro-mekanik ve çevresel değerlendirme konularını kapsamaktadır. Firma içindeki uzmanlaşmış tasarım grupları ve destek departmanları yukarıda belirtilen alanlarda teknik hizmet sağlamaktadırlar.