Temgrup A.Ş.

Temgrup A.Ş.

  • Dekorasyon-İç Mimarlık, Mağazacılık (Ticaret), İthalat - İhracat, Proje Taahhüt, Yapı Malzemeleri

Firma Hakkında

TemGrup, yapı endüstrisi alanında uluslararası ticaret, mobilya ve dekorasyon uygulamaları, danışmanlık, mühendislik ve mimarlık hizmetleri ile iştigal eden bir şirkettir. TEMTES LTD olarak 1987 yılında kurulan şirket, 1998 yılından bu yana TEMGRUP A.Ş. adı altında faaliyetlerine devam etmektedir.
Türkiye’de Ankara merkezli olarak 2 showroom ile yapı sektöründe hizmet vermekteyiz. Jotun Boya, BASF Yapı Kimyasalları, SureCrete Design Product / Fenix Group (U.S.A), BrickForm / Solomon Colors Inc. (U.S.A) ve Butterfield Color Inc. (U.S.A) firmalarının Türkiye ve Türkmenistan bayisi olarak hem bu markaların ürünlerinin, hemde kendi geliştirdiğimiz dekoratif duvar ve zemin sistemlerinin satış ve uygulamalarını gerçekleştirmekteyiz.
Türkmenistan’da kurulu yerel iki şirketimiz bulunmaktadır ve ağırlıklı olarak Türkmenistan'da devlet ve çok uluslu firmaların muhtelif projelerinde direkt veya alt yüklenici olarak hizmet vermekteyiz.
Florida / ABD'de kurulu diğer bir şirketimiz olan TemGrup Inc. üzerinden inşaat makineleri, çelik binalar, dekoratif beton kimyasalları, kalıp ve ekipmanları vb. ihracatını yapmaktayız.