Firma Hakkında

TURCK endüstriyel otomasyon alanında lider bir üreticidir
 
28 ayrı ülkede 4.200 çalışanı ve 60 farklı ülkede temsilcileri ile bir aile şirketi olan Turck 2015 yılında yaklaşık 500 milyon Euro ciro gerçekleştirmiştir. 15.000’den fazla sensör çeşidinin, endüstriyel haberleşme modüllerinin, arayüz ekipmanlarının, bağlantı ve RFID sistemlerinin yer aldığı geniş ve çok yönlü ürün yelpazesi ile TURCK, fabrika ve proses otomasyonu için yüksek verimli sistem çözümleri sunmaktadır. Firma RFID sistem çözümü BLident, kayıp faktörü olmayan yenilikçi uprox®+ endüktif sensörler ve patlama riski olan alanlarda da kullanılabilen kompakt veya modüler fieldbus ve uzak I/O modüller gibi üstün özellikli ürünleri ile standartları belirlemeye devam etmektedir.
 
TURCK üretim teknolojileri ve küreselleşme konularında standartları çok önceden belirlemiştir. Problemlere anında çözüm önerme ve servis verebilme fikri doğrultusunda uluslararası faaliyet, henüz 1975 yılında Minneapolis, A.B.D.’de TURCK Inc. firmasının kuruluşu ile başlamıştır. Almanya, İsviçre, A.B.D., Meksika ve Çin’de bulunan üretim merkezleri ile Turck bugün yerel marketlerin koşullarına uyumu başarmıştır. Uluslararası faaliyetine rağmen şirketin çekirdek yetenekleri ve son teknoloji makineleri ile donatılmış ana üretim üsleri gelecekte de Almanya’da kalacaktır.
 
Portföyümüz
 
Makina/hat/tesis imalatı, otomotiv, taşıma/depolama, gıda ve paketleme veya kimya ve ilaç sektörleri – ihtiyaçlarınız hangi sektörde olursa olsun TURCK’tan otomasyon çözümleri ve ürünleri, sistemlerinizin verimliliğini ve sürekliliğini artırmaktadır. Ancak hepsi bu değil: etkin bir standardizasyon sayesinde satınalma, stoklama, kurulum ve güvenlik maliyetlerinizi de düşürmek mümkün olmaktadır. Otomasyon hatlarınız için sizlere optimum çözümleri sağlamaktayız. Bunu da müşterilerimiz ile yakın işbirliği sonucu elde ettiğimiz endüstriyel bilgi birikimi, elektronik kalkınma ve en üst seviyedeki üretimimize borçluyuz.
 
Servisimiz
 
Yaklaşık 50 yıllık tecrübe ve detaylı bilgi birikimi ile – ilk analizlerden terzi işi özel çözümlere ve uygulamanızın devreye alınmasına kadar projenizin her safhasında sizlere destek olmaktayız. Bizler için üretim prosesleriniz ve makinalarınızın sürekli olarak etkinliğini ve üretkenliğini artırmak en önemli önceliğimizdir. Ürünlerimizin üstün kalitesi, kalifiye personelimizin desteği ve hızlı malzeme teslimatı servisimiz sizlere yüksek sistem/ekipman etkinlik oranlarını garanti etmektedir.
Veritabanımız
 
Programlama, konfigürasyon ve devreye alım yazılımları ile beraber ürün teknik dokümanlarımız ve 80 ayrı formatta CAD çizimlerimize, tüm ürün ve çözümlerimize www.turck.com.tr internet sitemizden ulaşabilirsiniz – hızlı, haftanın yedi günü, dünyanın her yerinden ve dokuz ayrı dilde. Yaklaşık tüm ürün ve çözümlerimize – düzenli sınıflandırılmış, tamamen dokumante edilmiş ve indirmeye müsait şekilde erişiminiz mümkündür. Ürün veritabanımıza ulaşmak için: www.turck.com.tr/products.htm