Turelka İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.

Turelka İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.

  • Mobilya & Aksesuar, Proje Yönetimi

Firma Hakkında

Mira Mimarlık ve Mirature Mobilya, 2010 yılından beri mimarlık, iç mimarlık, mobilya ve dekorasyon olarak, müşteri odaklı proje ve çözüm ortaklığı konusunda hizmet vermektedir.

Yurtiçi ve yurtdışında otel, villa ve konut gibi projeleri kaliteli, sağlıklı, güvenilir ve başarılı bir şekilde tamamlamıştır. İstenilen imajı temsil etmesi gerektiğine inanan Mira Mimarlık, lüks ve kişisel ihtiyaçları göz önünde bulundurarak müşterilerine özgün tasarım alternatifleri sunmaktadır.

Mirature Mimarları, renk, desen, tekstil, doku ve geometri üzerine araştırmalar yapıp, malzeme ile proje arasındaki en iyi uyumu yakalamaya, modern, geleneksel ve klasik tasarımlar arasında denge kurmaya çalışılarak hayal edilen edilen görüntüye ulaşmaya çalışılmaktadır.

Mira Mimarlık merkez ofisi Akaretler ’de olup; HOM Design Center’ deki showroom’u ile kaliteli hizmetini sunmaya devam edecektir.


Mira Architecture and Mirature Furniture, since 2010, architecture, interior design, furniture and decoration, customer-oriented project and solution partnership is serving.

Domestic and international projects such as hotels, villas and residences have been completed in high quality, healthy, reliable and successful manner. Believing that it should represent the desired image, Mira Architecture offers its customers unique design alternatives considering luxury and personal needs.

Mirature architects are doing research on color, pattern, textile, texture and geometry, trying to reach the best fit between material and project and trying to reach the imagined image by trying to balance between modern traditional and classic designs.

Mira Architecture center office is in Akaretler; With its showroom in HOM Design Center, it will continue to provide quality service.