Ve-Ge Hassas Kağıt ve Yapıştırıcı Bant Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ve-Ge Hassas Kağıt ve Yapıştırıcı Bant Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Firma Hakkında


Ve-Ge Hassas Kağıt ve Yapıştırıcı Bant Sanayi ve Ticaret A.Ş. 
 

Kâğıt ve bant sektörünün öncü kuruluşlarından olan firmamız, 1965 yılında, İstanbul Tophane’de bulunan tesislerini İstanbul Küçükçekmece Sefaköy’de ki yeni arazisinde inşa edilen fabrikaya taşıdı. 1968 yılından itibaren de, Türkiye’deki gelişmelere paralel olarak solvent bazlı, kendinden yapışkanlı ürünlerin imalatını mevcut imalatlarına ekledi.
1971 yılı başlarında etiket ve flexo baskı makineleri devreye girdi. 1973 yılından itibaren de “Ve-Ge” ünvanı ile “Self Copy” tescilli markasıyla kendinden kopya veren, fiziki reaksiyonlu kâğıtların imalatına başlandı.
1981 yılında yine Türkiye’de ilk kimyasal reaksiyonlu, kendinden kopya veren “Oto-Kopi” kâğıtlarının üretimine, ardından termal ve faks kâğıtlarının üretimi gerçekleştirildi.
Ve-Ge, 1992 yılında İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında kâğıt üretimine başladı. Halen I. Hamur Ofset Baskı Kâğıtları ve Copier Bond markası ile fotokopi ve faks kâğıtları üretimleri sürmektedir.
Ve-Ge, İstanbul’da bulunan bant üretimini de, 2006 yılında tüm makinelerini çağımız teknolojileri ile donatarak yenilenmiş ve kapasitesini arttırmış olarak İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrika arazisine taşıyarak kâğıt ve bant üretimlerine devam etmektedir.
Ve-Ge, İstanbul Sefaköy’de bulunan Genel Müdürlük ve İstanbul Satış Pazarlama Bölge Müdürlüğü, İzmir Kemalpaşa’da, İzmir Satış Pazarlama Bölge Müdürlüğü veüretim tesisleri ile Ankara’da, Ankara Satış Pazarlama Bölge Müdürlüğü ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
Firmamız; sektöründe lider bir kurum olmayı, en yeni teknolojileri takip ederek sürekli gelişmeyi ve mevcut donanımı geliştirmeyi, çalışanların firmamız ile gurur duymasını sağlamak için huzurlu ve verimli bir çalışma ortamı tesis etmeyi, gerek iç gerekse dış piyasada sürekli söz sahibi olabilmek için müşteri taleplerini zamanında, eksiksiz ve en iyi kalitede karşılamayı ve bu sayede müşteri memnuniyetini sürekli arttırmayı kalite politikası olarak benimsemiştir.
Ve-Ge İnsan Kaynakları olarak hedefimiz, çalışanlarımızdan aldığımız güçle, karşılıklı güven ve saygının hakim olduğu, katılımın ve çeşitliliğin değer gördüğü bir şirket olmaktır. İnsan Kaynakları Politikamız; sahip olduğumuz nitelikli insan kaynağının sürekli gelişimini, motivasyonunu sağlamaktır.
İNSAN KAYNAKLARI VİZYONUMUZ
Çalışanlarımızın potansiyellerini ortaya çıkararak sürekli yüksek performans göstermelerini sağlayan; çalışanlarımızın bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek sektöründe en çok tercih edilen bir şirket olmak ve bu sürekliliği sağlamaktır.
İNSAN KAYNAKLARI MİSYONUMUZ
Çalışanlarımızın gelişimleri için her türlü fırsatı yaratır ve destekleriz. Nitelikli çalışanları kurumumuza çekmek ve mevcut çalışanlarımızın bağlılığını sürekli kılmak için, etik değerlerden vazgeçmeden din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımcılığından uzak, eşitlikçi, güvenilir ve huzurlu çalışma ortamları yaratan ve çağdaş insan kaynakları politikalarını uygulayarak çalışanlarımızın yanında olmayı hedeflemekteyiz.

Firmaya Ait İş İlanları