Vektora Yazılım Teknolojileri Anonim Şirketi

Vektora Yazılım Teknolojileri Anonim Şirketi

  • Bilişim Danışmanlığı

Firma Hakkında

SAP Gold Partneri olan Vektora; 15 yılı aşkın tecrübesi ve yenilikçi bakış açısı ile, dijital dönüşüm yolculuklarında müşterilerine verimliliği artırıcı, öncü çözümler sunan, yerli sermayeli bir teknoloji ve danışmanlık firmasıdır. Vektora, kuruluşundan itibaren gerçekleştirdiği uçtan uca çözümlerle “ilk ve tek” olma özelliği taşıyan pek çok projeye imza atmış ve bu projelerle yurt içi ve yurt dışından çeşitli teknoloji ödülleri kazanmıştır. Yenilikçi teknolojileri, müşterilerin ihtiyaçları ile ortak paydada birleştiren Vektora, müşterilerine sürdürülebilir ve karlı bir gelecek rotası çizme misyonu ile yoluna devam etmektedir.
Vektora İle Bir Adım Önce, Bir Adım Önde…
Vektora; çoğunluğu kendi bünyesinde yetiştirilip sektöre kazandırılan 200’ün üzerinde yetkin danışmanıyla, her türlü bilişim gereksinimini karşılamaya yönelik bilgi birikimi ile 15 yılı aşkın süredir 300’ün üzerinde başarılı projeye imza atmıştır. Türkiye’nin önde gelen şirketlerine uçtan uca çözüm sağlayan bir teknoloji danışmanlık firması olarak SAP’nin en büyük iş ortakları arasında yer almaktadır.
Danışmanlık hizmetleri kapsamında ise; iş süreçleri danışmanlığı, bakım-destek hizmetleri, proje yönetimi, kullanıcı deneyimi (UX) ve etkileşim tasarımı (ID) danışmanlığı hizmetleri sunmakta olan Vektora, yurt içi ve yurt dışında önemli referans projeler gerçekleştirmektedir.
Misyonumuz
İşletmelerin, teknolojinin hızıyla gerçekleşen sürekli değişime en hızlı şekilde adapte olmalarını sağlayarak, karlılık ve verimliliklerine artan oranda etki eden öncü ve yüksek kaliteli teknoloji servisleri sunmak.
Vizyonumuz
Sektöründe yenilikçi, teknolojik çözüm ve hizmetleriyle öncü olan ve paydaşlarını dünyaya taşıyan ?global bir güç olmak.
Değerlerimiz
Evet dünya dijitalleşiyor ve biz de müşterilerimize dijital süreçlerinde yol haritası oluyoruz. Fakat bunu yaparken geleneksel olan karşılıklı saygı ve güven başta olmak üzere; müşteri odaklılık, kalite, sürekli gelişim ve ekip çalışması kültürümüzden de asla vazgeçmiyoruz.

Firmaya Ait İş İlanları