Venkava Ventil ve Buhar Kapanı San. ve Tic. A.Ş

Venkava Ventil ve Buhar Kapanı San. ve Tic. A.Ş

  • Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC

Firma Hakkında

VENKAVA Ventil ve Buhar Kapanı A.Ş, endüstriyel tesislere, buhar sistemleri konusunda danışmanlık vemühendislik hizmetlerisunmak ve sonrasında bu hizmetlerini destekleyici ürün tedariği sağlamakmaksadı ile 1995 yılında kurulmuş, bir mühendislik,danışmanlık ve üretim şirketidir.
VENKAVA, sadece endüstriyel buhara odaklanan yapısı, 25 yıllık geçmişi ile Türkiye'de buharı ve buhar mühendisliğini en iyi bilen % 100 Türk Sermayeli tek şirkettir.
VENKAVA'nın öncelikli hedefi, hizmet verdiği ülkemizin büyük endüstriyel kuruluşlarında buhar kaynaklı iş emniyeti, üretim sürekliliği ve enerji tasarrufunu maksimize edici danışmanlık ve mühendislik hizmeti vermektir. Bu hizmetleri ve projeleri gerçekleştirebilmek için öncelikle kendi ürünlerini çözüm süreçlerine katmak ister. Kendi teknolojisi ve know-how'ının eksik olduğu konularda ise, ilgli konularda dünyanın en büyük firmaları ile çalışmayı ilke edinir.
VENKAVA'nın merkezi Kartepe / Kocaeli' dedir ve Bursa, İzmir, Gebze, İstanbul, Tekirdağ, Ankara ve Adana illerinde mühendislik, satış ve servis hizmeti veren irtibat ofisleri bulunmaktadır. Sunduğumuz bazı mühendislik / danışmanlık hizmetleri
- Detaylı buhar sistemleri etüdü
- Dar kapsamlı buhar sistemleri etüdü
- Buhar sistemleri projelendirmesi
- Buhar sistemlerinde, iş güvenliği, üretim artışı ve enerji tasarrufu sağlayacak iyileştirme çalışmaları. (Proje, Üretim, uygulama ve monitörlük hizmetleri.)
Çözüm Süreçlerimizde İşbirliği Yaptığımız ve Türkiye Distribütörü olduğumuz Uluslar arası Şirketler:
-TLV (Japonya)
-Tomoe Valve (Japonya),