Veri Bilişim Hizmetleri San. ve Ltd. Şti.

Veri Bilişim Hizmetleri San. ve Ltd. Şti.

  • Bilişim

Firma Hakkında

Veri Bilişim Hizmetleri 1996 yılında İzmir’de kurulmuştur.Kurulduğu günden beri kaliteli ve yenilikçi yaklaşımla müşterilerine iş danışmanlığı ve yazılım hizmetleri sunmaktadır.
Teknolojinin sunduğu olanakları müşterilerinin iş verimliliklerini artırmalarına hizmet edecek biçimde yorumlayan Veri Bilişim, her sektör ve ölçekten şirkete çözüm sunuyor. Müşterilerini içinde bulunduğumuz bilgi çağının gerekliliklerine hazırlayan Veri Bilişim çözümleri, müşterilerinin daha etkin karar vermelerini, işlerini daha yetkin yapmalarını ve onlara yeni ufuklar açarak işlerine daha iyi odaklanmalarını sağlamaktadır.
Veri Bilişim’in bir çok sektörde değişik alanlarda çözümleri bulunmaktadır. Satın Alma, Logistik, Finans ve Mali işler, İnsan Kaynakları, Dış Ticaret , Süt Toplama, Kanatlı Üretim, Balık Üretim ve benzeri konulardaki ürünleri büyük ve orta ölçekli firmalarda kullanılmaktadır. Her zaman uzmanlık gerektiren alanlarda kaliteli ve işlevsel çözümler sunmaya devam edecektir.
Veri Bilişim Hizmetleri tüm dünyada global çözümleri olan Oracle firması ile yapılan anlaşmalar sonucunda,
2004 yılında Dış Ticaret çözümünü
2007 yılında Bordro çözümünü
Yerel mevzuata ve Oracle teknoloji standartlarına uygun olarak Oracle E-Business Suite ERP uygulamaları içine taşımış ve entegre bir şekilde çalışmasını sağlamıştır. İlgili ürünler ülkemizin büyük ölçekli bir çok firmasında kullanılmakatadır.
Gerçekleştirdiği tüm çalışmalarda müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş, tüm çalıştığı müşterilerin güvenilirliğini kazanmıştır. Hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, isteklere hızlı çözümler üretilmesi ile müşterileri tarafından tercih edilen bir firma haline gelmiştir.
Veri Bilişim hedefi ürettiği hizmet ve çözümleri ile ülkesine değer yaratan, güvenilir, güncel ve lider bir kurum olmak ve bunun sürekliliğini sağlamaktır.

Firmaya Ait İş İlanları