Verisis Veri ve İletişim Sistemleri San. ve Tic.

Verisis Veri ve İletişim Sistemleri San. ve Tic.

  • Bilişim

Firma Hakkında


VERİSİS Veri ve İletişim Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.

Verisis Hakkında;

 

Bilişim sektöründeki önderliği, yüksek kalite anlayışı ve stratejik iş ortaklıklarıyla sektörde standartları belirleyen Verisis, sınırsız enerjisi, üretmeye ve geliştirmeye adanmış sinerjisi ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren Yurtiçi ve Yurtdışı firmalara akılcı çözümler oluşturmakta ve23 yıldır artan bir enerji ile durmadan çalışmaktadır. Türkiye ve Dünya IT teknolojilerindeki çözüm ve hizmetleri takip ederek, mevcut ürün ve hizmet kalitesini arttırıp, sektördeki konumunu üst basamaklara taşımaktadır. 

 

1988 yılında kurulan Verisis, köklü ve bir o kadar da dinamik yapısıyla danışmanlık, yazılım, donanım ve altyapı hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Kurum ve kuruluşlara, açık, ölçeklenebilir, süreç içerisinde oluşabilecek değişiklikleri karşılayabilecek ideal çözümleri üretmek anlayışıyla yola çıkan Verisis, kaliteye odaklanmış bakış açısı ile güvenilir bir “İş ortağı” olarak her zaman müşterisinin yanında olmayı ilke edinmiştir.

 

Teknolojiye yön veren uluslar arası firmalar ile temsilciliklerini de yürütmekte olan Verisis, Donanım, Danışmanlık, MIS, ERP, CRM, IT güvenliği, Süreç ve ofis otomasyon çözümleri, Doküman takip ve arşiv sistemleri, Uzaktan Eğitim ve e-devlet çözümlerini başarı ile yürütmektedir. Sosyal sorumluluk bilinci ve etik yaklaşımı ile Verisis, kurulduğundan bugüne sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak, ülke bilişim stratejilerinin oluşturulmasında ve yazılım sektörünün ülkemizde gelişiminde üzerine düşen rolü başarıyla yürüterek sektörde bir kalite farkı yaratmaktadır.

 

ODTU Teknokent bünyesinde bulunanARGE OFİSİ aracılığı ile Üniversite bünyesindeki Bölüm ve Enstitüler ile çeşitli ortak projeler yürüten Verisis, bu ARGE faaliyetleri sonucunda ortaya çıkan ürün ve hizmetleri, müşterilerine yararlı birer çözüme dönüştürmek için çalışmaktadır.

Firmaya Ait İş İlanları