Veskim

Veskim

  • Kimya

Firma Hakkında


Veskim Kimyevi Maddeler San. ve Tic. A.Ş.
 

1987 yılında kendi özsermayesi ile üç ortaklı bir şirket olarak kurulan şirketimizde 1999 yılına kadar tekstil sektörüne yönelik tekstil ana kimyasal ürünlerinin yurtdışı ve yurtiçinden temin edilerek kullanıcılara satışı gerçekleştirililmiş, 1994 yılından itibaren çok amaçlı depo olarak kullanılagelen Tekirdağ-Çorlu’da 5000 metrekaresi kapalı, toplam 16000 metrekare alana sahip fabrikamızda, 1999 yılında, tekstil yardımcı kimyasalları ve denim kimyasallarının üretimine başlanmıştır.

 

2002 yılının ikinci yarısında GE Bayer Silikonları’nın Akışkanlar Türkiye Distribütörlüğünün alınmasıyla hizmet yelpazesi genişletilmiştir.

 

2004 yılından itibaren; ithalat, ihracat, üretim, pazarlama ve teknik servis hizmetlerimiz; Ana Kimyasallarda Veskim Kimyevi Madde İthalat İhracat Limited Şirketi, Yardımcı Kimyasallar, Denim Kimyasalları ve GE Bayer Silikonlarında yeni kurulan şirketimiz, Veskim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından sunulmaktadır.

 

Uygulamalı Kimya alanındaki birikimimizi daha kaliteli, daha ekonomik ve Veskim imzalı ürünler olarak yansıtabilmek amacıyla kurduğumuz modern laboratuvarımızda, araştırma ve geliştirme faaliyetlerimiz sürdürüyor, hizmet verdiğimiz sektörlerin gereksinim ve beklentilerine odaklanarak yeni çözümler üretiyoruz.

 

Şirketimiz AR-GE’den üretime, pazarlamadan servis faaliyetlerine kadar tüm aşamalarda ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile taçlandırdığı faaliyetlerine; “Uygulamalı kimya alanında toplam kalite, çevre sağlığı ve toplumsal sorumluluk anlayışından ödün vermeden bir dünya markası olmak ve bunu sürekli kılmak” cümlesi ile özetlediği vizyonu doğrultusunda devam ediyor.

 

Çağdaş ve sağlıklı bir yaşamın gereği olarak ofis ortamında kullanılan donanımlar Veskim çalışanlarının sağlığına ve gereksinimlerine en uygun tasarımlar gözetilerek seçilmiştir.

 

Üretim ve depolama ile ilgili bölümler çalışana saygılı, çevreye duyarlı, bilimsel yöntemlere bağlı bir anlayışın eseridir. Proses odaklı bir üretim felsefesi benimsemiş olan şirketimizde tüm süreçler, toplam kalite yönetimi çerçevesinde en ince detayların dahi düşünüldüğü belirli prosedürler doğrultusunda, avantaj sağladığı her alanda yüksek teknolojiden faydalanılarak gerçekleşir.

 

Müşterilerimize işletmelerinde uygulamaları için tavsiye bazında işlem reçeteleri de hazırlanan laboratuvarımızda, ithal edilen ham enzimler, laboratuvar ve enzim satış elemanları tarafından müşterilerimizi hem fiyat, hem de performans açısından memnun edecek şekilde geliştiriliyor. Bu yeni formülasyonlar yine fabrika dahilinde bulunan ‘Denim Yıkama Laboratuvarı’nda test ediliyor ve ancak, ‘onay alanlar’ sizlere sunuluyor.

 

Veskim, ürün ve hizmet satışlarında müşterilerinden aldığı olumlu eleştirilerin anlamının ve sektörde çok iyi bir reputasyona sahip olduğunun bilincindedir. Bu teveccühe layık olabilmek için Veskim, kendini sürekli yenileyen dinamik yapısı ve yaklaşık yüz kişilik profesyonel kadrosu ile;

 

Çalışanların ve tedarikçilerin mutlak memnuniyetini sağlamak, geliştirilen ürünlerde ve verilen hizmetlerde yüksek kaliteye ulaşmak, ‘Verimli’, ‘Etkin’, ‘Sürekli’ hizmet ile müşteri memnuniyetini kazanarak rekabet üstü bir firma konumuna gelmek ve...

Faaliyet gösterilen tüm süreçlerde değerler ve sinerjiler oluşturarak, alanındaki gelişmelerin lider uygulayıcılığının ötesinde, ‘yaratıcısı’ olmak misyonu doğrultusunda, ‘Uygulamalı Kimya’ alanında büyümeye ve sizlere hizmet vermeye devam edecek....

Firmaya Ait İş İlanları