Winsell

Winsell

  • Bilişim, Bilişim Danışmanlığı

Firma Hakkında

Winsell  olarak biz işinize değer katmayı hedefleyen Konuk ağırlama ve Perakende sektörünün lider iş çözümleri sağlayıcısıyız.

Çözümlerimizi iki ana sektör altında topladık. Birincisi KONUK AĞIRLAMA sektörü, diğeri PERAKENDE  sektörü. Her iki sektör için geliştirmiş olduğumuz yazılımlar WINCOM ticari muhasebe paketimiz ile entegre çalışmaktadır. Veri tabanı olarak MS SQL 2008-2014 server veri tabanı kullanmaktayız. Yazılımlar , Windows 7, Windows Server 2008-2014 işletim sistemleri üzerinde  sorunsuz olarak çalışmaktadır.
Bizimle yapacağınız işbirliği şimdiye kadar yapmış olduğunuz en verimli yatırım olacaktır. Tam 18 yıldır iş yaşamınızı kolaylaştıracak çözümler üretiyoruz. Konusunda uzmanlaşmış kadrosu, Türkiye genelinde yaygın servis ve bayi ağı ile hizmet vermekteyiz.  İşletmeniz nerede olursa olsun size en iyi hizmet ve desteği verebilecek kapasiteye sahip bir yapıdayız. Yazılımlarımız  en son teknolojik alt yapıya sahip akıllı menuler sayesinde fazla eğitim gerektirmeyen bir yapıya sahiptir. Tüm yazılılarımız 1 yıllık sınırsız eğitim paketi içermektedir.
 
 

 

Firmaya Ait İş İlanları