Woxx Group

Woxx Group

  • Reklamcılık

Firma Hakkında

Woxx Group firması My Time Global ve Woxx Travel firmalarımızdan gelen müşteri isteklerinin değerlendirilmesi sonucu piyasadaki talebe karşılık verebilmek ve temsilcisi olduğumuz müşterilerimizin isteklerini yerine getirebilmek amacıyla doğal bir süreç sonucunda ortaya çıktı.
Woxx Group ve Woxx Group'a ait tüm markalarımızın birincil amacı müşterilerine hizmet verdiği tüm sektörlerde \"en iyi, en verimli, en uygun ve zamanında\" hizmet ile buluşturmaktır.
İşte bu hedef ve vizyon doğrultusunda çalışmasına devam eden Woxx Group eğitimli ve vasıflı personel ve yöneticileri ile çalışmlarına ara vermeden devam etmekte, elinde bulundurduğu tüm markaları 2025 yılına kadar Türkiye'nin sayılı markaları arasına yerleştirme misyonunu benimsemektedir.
Tecrübeli ve eğitimli kadromuzla dijital dünyanın A’dan Z’ye her parametresinde destek vermeye devam ederken, aynı zamanda firmaların dijital dönüşüme ayak uydurabilmesi için kurumsal eğitimler veriyoruz. Dijital dönüşümdeki yenilikleri firmaların da yakından takip edebilmesi ve ihtiyaçlarını daha doğru analiz edebilmeleri için danışmanlık hizmeti de sunuyoruz.
Ezcümle, sektör bağımsız hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda markalarımızın dijital yolculuğuna eşlik etmek için hazırız. Bu yolculuğu bizlerle paylaşmak istiyorsanız; sizleri dijitalleşmeye, markalaşmaya, çaya, kahveye ofisimize bekliyoruz.

Firmaya Ait İş İlanları