Yachtworks

Yachtworks

Firma Hakkında


YACHTWORKS


yachtWORKS, Bodrum, Turgutreis ve Göcek'te faaliyetini sürdüren, 30 kişilik uzmanlar kadrosu ve çağdaş yaklaşımı ile yat onarımında standart ve ekol oluşturmuş bir teknik servistir. yachtWORKS olarak bizi başka işletmelerden ayıran özellik, onarım ve bakım konularında geniş bir geçmişe sahip olmamız ve kendimizin teknelerimizi ve teknelerimiz üzerindeki gereçleri her türlü deniz şartları altında kapsamlı olarak kullanmış olmamızdır.

Faaliyet alanlarımızın başında Ferretti grubuna ait motor yatların ve Jeanneau ve Beneteau yatlarının satış sonrası hizmeti gelir.

D-Marin Turgutreis'in çekek sahasında hizmet birimlerimiz, D-Marin karşısında marin malzeme marketimiz, Göcek'te servis noktamızın yanısıra bir de seyyar servis birimimiz mevcuttur.

yachtWORKS'de yatların arıza kaynaklarını ve arızalanma şekillerini çok iyi bilmekteyiz. Devamlı olarak yeni onarım yolları araştırmakta ve yeni metot ve malzemeleri irdelemekteyiz. Bu konuda personelimiz işletme içinde, bundan öteye yurtiçi ve yurtdışında devamlı eğitime tabi tutulmakta ve sektörel gelişmeleri yakından takibe teşvik edilmektedir.

Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Firmaya Ait İş İlanları