Yağız Enerji Makina İnş. Taah. San. Tic. Ltd. Şti

Yağız Enerji Makina İnş. Taah. San. Tic. Ltd. Şti

  • Diğer

Firma Hakkında

Yağız Enerji Makina, 2009 yılından bu yana Türkiye’nin mekanik tesisat sektörünün modüler su depolama ve baca sistemlerinde önde gelen üretim ve tedarikçi markasıdır.
Günümüzde, 15.500 M2 kapalı üretim alanında büyük ölçeklerde modüler GRP su deposu ,modüler çelik su deposu, paslanmaz baca üretimi yapmakta olup üstlendiği bir çok projeyi montaj dahil anahtar teslimi olarak tamamlamıştır.
Yağız Enerji Makina, kuruluşundan bu yana her geçen gün artan memnun müşteri sayısına ve potansiyeline ulaşmış; Türkiye mekanik sektöründe güçlü ve istikrarlı bir ilerleme kaydetmiştir. Bir çok kamu ve özel projede Yağız Enerji markasını taşıyan ürünler şu anda kullanımdadır.
Yağız Enerji Makina, tüm çalışmalarının odağına \"insanı\" almakta, toplumun yaşam kalitesinin yükseltilmesi için en iyi çözümleri üretmektedir. Koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefini, teknoloji kullanımını ve yenilikçiliği benimsemiş çalışanları ile oluşturduğu katma değerin gelecek nesillere en iyi koşullarda aktarılması hedefleriyle topluma fayda sağlamak için çalışmaktadır.