Yakasan Yapışkan Kağıt San. Tic. A.Ş.

Yakasan Yapışkan Kağıt San. Tic. A.Ş.

Firma Hakkında


Yakasan Yapışkan Kağıt San. Tic. A.Ş.

1973 yılında tekstil ve kağıt sektörünün deneyimli profesyonelleri bir araya gelerek YAKASAN Yapışkan Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ni kurmuşlardır. Yakasan halen ilk kurulduğu yer olan Avcılar/İstanbul adresinde, 7200 m² kapalı alanı bulunan kendi arazisi üzerinde sınai faaliyetine devam etmektedir. Yakasan, hotmelt, solvent, akrilik dispersiyon esaslı yapışkanların hazırlanması, etiketlik, yapışkan bant, silikonlu kağıtlar, estetik ve grafik amaçlı laminasyon, sıvanmış hassas kağıt ve film üretimleri için gerekli olan sürme, kesme ve konfeksiyon yatırımlarıyla sektördeki ayrıcalıklı yerini almıştır

Modernize edilen ve dünya teknolojisi ile eşdeğer hale getirilen kaplama, silikonlama ve laminasyon tesisleri ile birlikte bobin dilme, tabaka kesme, rulo kesme ve konfeksiyon makineleri parkı da elektronik cihazlarla revize edilmiş, geliştirilmiş ve yeni modern makineler alınarak üstün kalite ve hıza ulaşılmıştır. Yakasan, bu süreç içerisinde teknolojik gelişmesine paralel olarak, uluslar arası çapta know-how birikimini, yetişmiş insan gücünü, modern yönetim ve üstün kalite anlayışını da geliştirmiştir.

ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi'ne Haziran 2003'te alınan belge ile uyum sağlanmıştır. Üretimin ana ilkesi, müşterilerin ihtiyaç duydukları ürünleri araştırıp geliştirmek, mevcut ürünlerin kalitesini yükseltmek ve yeni ürünler sunabilmektir. Amaç, kalitede ve hizmette, koşulsuz müşteri memnuniyetinin sağlanması, fiyat ve ödemede en uygun koşulların belirlenmesidir.

Yakasan maliyet yapısını, ulusal pazardaki rekabet koşullarına uygun yeni bir anlayışla revize etmiştir. Ulusal pazarın ihtiyaçlarını karşılayan üretimini, uluslar arası pazarlara yönlendirerek bu alanda da başarılar kazanmıştır. Yakasan'ın modern yapışkan hazırlama, kaplama, laminasyon, silikonlama, dilme, kesme ve konfeksiyonlama tesislerinde; etiketlik ürünler, kendinden yapışkanlı kağıtlar, sentetik kağıtlar ve filmler, kendinden yapışkanlı endüstriyel bantlar, silikonlu kağıtlar, kaplanmış hassas kağıtlar ve filmler, estetik ve grafik laminasyon ürünleri üretilmekte, gelişmiş laboratuar ve pilot tesislerde yeni ürünler için ARGE (araştırma geliştirme) çalışmaları yapılmaktadır.

Sektörümüze 37 yıldır zevkle ve gururla hizmet eden YAKASAN, teknolojik yatırımları, bilgi birikimi, üstün kalitesi, güvenilir hizmeti, disiplinli çalışanları ve modern yönetimi ile sektörümüzdeki ayrıcalıklı yerini korumaktadır.