Yardımcılar Otomotiv Ticaret ve Sanayi Ltd.şti

Yardımcılar Otomotiv Ticaret ve Sanayi Ltd.şti

  • Otomotiv

Firma Hakkında


 

Yardımcılar Otomotiv, 1976 yılında kurulmuş, ağır ve binek vasıta servisleri ile araç muayene istasyonu ekipmanlarının satış ve satış sonrası hizmetleri konusunda uzmanlaşmış, iş kolunun lider firmasıdır.
Firmamız sektöründe OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetimi ISO 9001:2008 kalite yönetimi belgelerinin tamamına sahip ilk firmadır. Distribütörlüğünü veya temsilciliğini yaptığımız üreticiler, dünyada kendi konusunda yenilikçi yaklaşımını lider konumuyla geleceğe taşımaktadır.
Hizmetlerimiz arasında, Türkiye'de ve Türki Cumhuriyetlerdeki araç servisleri için gerekli tüm ekipmanların satışı, satış öncesi teknik ve mühendislik hizmetleri, projelendirme, ürün sistem montajları, kullanıcı eğitimleri, tamir-bakım ve ölçüm doğrulama işlemleri yer almaktadır. Ayrıca,  Distribütörü olduğumuz MAHA marka ürünlerin kullanıldığı Araç Muayene İstasyonları ekipmanlarının montaj, tamir, bakım ve kalibrasyon hizmetleri de servis ekibimiz tarafından sağlanmaktadır.
Detaylı bilgi için lütfen www.yardimcilar.com.tr adresini ziyaret ediniz.

 


 

Firmaya Ait İş İlanları