Yavuzlar Alüminyum Limited Şirketi

Yavuzlar Alüminyum Limited Şirketi

  • Alüminyum, Metal Sanayi, Üretim / Endüstriyel Ürünler

Firma Hakkında

1990 yılında elektrostatik toz boyama ile alüminyum sektörüne giren firmamız, 1996 yılında Beylikdüzü'nde 800 tonluk Extrüzyon presi devreye alarak profil imalatına başlamıştır. 2000 yılının başlarında devreye aldığı 1600 tonluk pres ile üretim kapasitesini 3.600 ton/yıl'a çıkaran firmamız Kartal'da kurulu tesisinde üretimine devam etmektedir. Tam otomatik PLC kontrollü 1600 tonluk pres ile özel ve standart seri profillerin üretimi yapılmaktadır. Genişliği 190 mm, çapı 110 mm'ye kadar olan profilleri üretebilmekteyiz. Müşteri taleplerine göre dizaynı yapılan kalıplar mevcut Kalıphane’mizde kısa sürede yapılmaktadır. Sipariş üzerine profil ‘in üzerine mekanik işlem de yapılabilmektedir.
Tesis içerisinde bulunan boyahanesinde 3.500 ton/yıl boyama kapasitesiyle istenilen Ral renklerde statik toz boya işlemi yapılmaktadır. 2010 yılında kurulan ahşap desen kaplama ünitesiyle ceviz, çam, meşe, kiraz gibi farklı desenler transfer boya sistemiyle profil üzerine tatbik edilerek doğal görünümlü profiller elde edilmektedir.
Müşteri odaklı çalışan ve kaliteli mal üretmeyi prensip edinen firmamız, ISO 9001 ve TSE kalite belgelerini alarak üretimini standardize etmiştir. Standart ve özel profil serileri ile yapı ve sanayi sektörünün taleplerine cevap veren firmamız üretiminin %70'ini dış pazarlara ihraç etmektedir.
2010 yılında Ümraniye'de satış mağazası açan firmamız, grup firması Eur-al İç ve Dış Tic. Paz. Ltd. Şti. kanalıyla perakende pazarlama faaliyetine de başlamıştır.

Firmaya Ait İş İlanları