Yds

Yds

  • Ayakkabıcılık, Ticaret

Firma Hakkında

   

YDS

 

YDS asker ve iş güvenliği alanında, ayakkabı başta olmak üzere, tekstil, saraciye ve çadır gibi ürünlerin dünya standartlarında üretimini yapan bir Türk firmasıdır.
Ankara’da bulunan 100.000 m2’ye yakın büyüklükte alan üzerindeki tesislerinde, dünyada var olan bütün ayakkabı üretim teknolojilerini bünyesinde barındıranYDS yıllık 5 milyon çiftlik üretimle sektörünün lideridir.
YDS, 2003 yılında bünyesine kattığıGoliath markası ve ekibiyle İngiltere’de yıllık 300.000 çift satış yaparak pazarın önde gelen iş güvenliği ayakkabısı tedarikçilerinden biri olmuştur.
EN ISO 20345 /20347, ISO 9001, OHSAS 18001 gibi uluslararası belgelere sahipYDS, ürünlerini Türkiye pazarının dışında, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz, Belçika, Hollanda, Danimarka, Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Lübnan’a ihraç etmektedir.
YDS, kurumsal kültürün oluşması ve şirketimizin hedeflerine ulaşması için; bilgili, deneyimli, yetkin ve motive olmuş çalışanların öneminin farkındadır. Bu amaçla “Doğru insan, güçlü sistem” felsefesinden hareket etmekte ve personeline çeşitli mesleki ve kişisel gelişim programları ile sürekli yatırım yapmaktadır. Böylece çalışan memnuniyetini de en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir.
Firmamızda, 2008 yılından itibaren, katılımcı bir yönetim felsefesi olan Toplam Kalite Yönetimi uygulanmaktadır. Bu kapsamda tüm paydaşlarımızla (işveren, yönetim, çalışanlarımız, müşterilerimiz, bayilerimiz ve tedarikçilerimizle) ortak değerlerimiz doğrultusunda, organizasyonel gelişimi için gerekli çalışmalar yürütülmektedir. Hedeflerle yönetim sistemi ile çalışan firmamız; sektöründe kalite yolculuğunun lideri olma yolunda büyük adımlar atmaktadır.
Türkiye’nin ilk 500 firması içerisinde yer alan YDS, bu listeye giren sektöründeki tek firma konumundadır.