Yem-Vit Vitaminli Yem Katkı Maddeleri San. Tic. A.Ş.

Yem-Vit Vitaminli Yem Katkı Maddeleri San. Tic. A.Ş.

  • Yem Sanayi, Diğer

Firma Hakkında

YEMVİT olarak faaliyetlerimize 1987 yılında başladık. Sektöre adım attığımız bu yıldan itibaren pazar payımızı arttırarak büyümeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızı AR&GE ye ayırdığımız sınırsız bütçe, iyi yetişmiş uzman kadromuz ile teknolojiyi takip ederek sürekli yenilenerek geliştirmekteyiz. Dünya standartlarında ki üretim anlayışımızı; Basf,Dsm,Adisseo,İmpextraco,Adm,Evonik gibi dünya firmalarından tedarik ettiğimiz ürünlerle; sektörde ki kararlı duruşumuzu ve kaliteden ödün vermeden misyonumuzu gerçekleştiriyoruz.
ISO 9001-2008 ve ISO 22000:2005 belgelerine sahip olan firmamız; yenilikçi ürünleriyle kalite politikasını bugün olduğu gibi gelecekte de sürdürecektir.
VİZYONUMUZ
Yenilik ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek, ürün kalitesinde çıtayı yüksek tutmak firmamızın ve tüm çalışanlarımızın hedefidir.
MİSYONUMUZ
Araştırma geliştirme faaliyetlerimizle, iş ortaklarımızın verim, performans ve kârlılık hedeflerine uygun, dünya standartlarında ürünler oluşturmaktır.
KALİTE POLİTİKAMIZ
İçinde bulunduğumuz rekabet ortamında taleplerin sorunsuz karşılanması, ürünlerin ekonomik,kaliteli, güvenilir ve zamanında karşılanır olması önemli bir rol oynamaktadır. Bu amaçla firmamız,kendini sürekli geliştirerek; iş ortaklarımızın isteklerini kaliteli, ekonomik, güvenilir ve zamanında karşılanmasını TEMEL KALİTE POLİTİKASI olarak belirlemiştir.