Yusuf Baysal Oto. San. ve Tic. A.Ş.

Yusuf Baysal Oto. San. ve Tic. A.Ş.

  • Oto Yetkili Satıcıları

Firma Hakkında


Yusuf Baysal Oto. San. Ve Tic. A.Ş.

 

YUSUF BAYSAL ŞİRKETLER GRUBU, 1958 yılında başlayan ticari hayatımız içinde, ticarete ilk başlayan Yusuf BAYSAL başarılı çalışmaları ve üretkenliği ile grubumuza öncülük etmiş ve sosyal hizmet çalışmalarına başlayana kadar bizzat bütün hayatını çalışmakla geçirmiştir. En büyük meziyetler olan dürüstlük, azim, cesaret ve yardımseverlik grubumuzun en büyük özelliğini oluşturmaktadır.

Bugünkü yönetim kurulu başkanımız Yusuf BAYSAL ve oğulları 1958 yılından itibaren şirketin bu günlere gelmesini sağlamışlardır. Bugün şirket idaresinde göstermiş oldukları özen grubumuzun geleceğinin teminatıdır.Oğullardan Hilmi BAYSAL ve kardeşleri grup yöneticileri olarak görevlerini sürdürmektedirler.
Yusuf Baysal grubu olarak her zaman gelişmelere açık ve bütün yenilikleri yakından takip eden yapımız ile 21.yüzyılda başarı grafiğimizi her zaman daha iyi hale getireceğiz.
Grup olarak tüm yapılan işlerimizde müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutulmaktadır. Gerek ürün kalitesi ve gerekse hizmet ve servis kalitesi hiçbir zaman vazgeçemeyeceğimiz en önemli unsurdurlardır.

Araştırma ve geliştirme ekibimiz ile her geçen gün ürün gruplarımız içine yeni ürünler katmaktayız. Dünyadaki ürün gelişmeleri ve teknolojik değişimler grubumuzca çok yakından takip edilerek Grup olarak yapmış olduğumuz ticari ve sınai faaliyetlerin dışında, yöremizdeki insanlarımıza çeşitli yardımlarda bulunarak, toplumumuzda bize duyulan güvene, her zaman sadık kalmak yolunda çalışmaktayız.

Yusuf Baysal grubu olarak 200 civarında çalışanımız ve ortalama 27 yaş gibi genç ve dinamik ekibimizle Türk ekonomisine katma değer üretmek yolundaki faaliyetlerimiz her zaman aynı şevk ve heyecanla devam edecektir.

Sektörler

Yusuf Baysal Grubu, otomotiv, sigorta, inşaat, dayanıklı tüketim mamülleri, akaryakıt, lastik ve tarım makineleri gibi büyüme potansiyeli yüksek sektörlerde birden fazla şirket ile faaliyet göstermektedir
200 üstü çalışanıyla 20 binin üzerindeki müşterisine hizmet veren Grup, insan kaynakları ve üstün teknoloji sermayesinden yararlanarak, müşteri sadakatini mümkün kılacak marka değerini yaratmayı ve global işbirlikleri ile bölgesel olarak büyümeyi hedeflemektedir.

Sirketlerimiz

Yusuf Baysal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret  Anonim Sirketi

Yusuf Baysal Insaat Madencilik Otomotiv Gida Nakliyat Ithalat Ihracat Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi

Yusuf Baysal Sigorta Aracilik Hizmetleri Anonim Sirketi.

Bayiiliklerimiz

RENALUT, DACIA, ISUZU, BMC, MASSEY FERGUSON, PETROL OFISI, M-OIL, BIZIMGAZ, GOOD YEAR, MICHELIN, ALPLER, AXA SIGORTA, AK SIGORTA, ERGO ISVICRE, GUNES SIGORTA, FIBA SIGORTA, YUSUF BAYSAL MOBILYA, ARSTIL, ARCELIK, SONY, GRUNDING VE YUSUF BAYSAL INSAAT.SIN

 

ADANA, MERSIN VE OSMANIYE DE.