Za Metal Kutu Ambalaj San.ve Tic. A. Ş.

Za Metal Kutu Ambalaj San.ve Tic. A. Ş.

  • Ambalaj

Firma Hakkında


ZA METAL KUTU AMBALAJ SAN. VE TİC. A.Ş.
ZA Ambalaj, kurulduğu 2006 yılından itibaren Mena Bölgesi’nde önemli bir pazar payına sahiptir. Şirketimiz; büyümesini Türkiye, BDT ve Avrupa ‘da Metal Ambalaj sektörünün önemli oyuncuları arasında sürdürmektedir.
Za Ambalaj; müşteri odaklı stratejiler ve hizmetlere odaklanarak Müşterilerin yüksek kaliteli ürünleri temin etmeye karşı beklentilerini hep zamanında karşılamıştır.
Uzun vadeli iş ilişkilerine odaklanmakla birlikte müşterilerimizi iş ortaklarımız olarak görmekteyiz. Gerek müşteri talepleri gerekse müşteri memnuniyetleri mevcut yaklaşımımızın başarımıza katkı sağladığının bir göstergesidir.
Za Ambalaj; karşılıklı fayda sağlamak amacıyla, müşterilerin artan talep ve büyüme planlarına ilişkin birikmiş bilgilerini, yeni üretim tesisleri kurmak veya mevcut fabrikalarını büyütmek için kendi yatırım planlamasında kullanmaktadır.
Za Ambalaj; Türkiye’de Bursa ve Adana’da 2 adet, yurt dışında ise Ortadoğu ve Afrika kıtasında 3 adet olmak üzere toplam 5 adet fabrikaya sahiptir. Fabrikalarımızda; üstün kaliteli üretim, daha iyi hizmet ve doğru teslimat gerçekleştirebilmek için en gelişmiş teknoloji ve makineler kullanılmaktadır.
Yetenekli çalışanlarımızla, sürdürülebilir yatırımlar yaparak hedeflerimizi gerçekleştirmeye ve vizyonumuzu sürdürmeye devam etmekteyiz.
za.com.tr

Firmaya Ait İş İlanları