Zurich Sigorta A.Ş

Zurich Sigorta A.Ş

  • Sigortacılık

Firma Hakkında

 Zurich Türkiye Hakkında:
Yaklaşık 750 milyon TL prim üretimi ve 1 milyonu aşkın müşterisi olan Zurich Sigorta, Türkiye bankasürans piyasasının liderlerindendir. 2008 yılında TEB Sigorta’yı satın alarak Türk sigorta sektörüne giriş yapan Zurich Sigorta, yaklaşık 800 banka şubesi ile 300 acente ve broker aracılığıyla bireysel ve kurumsal müşterilerine yangın, kaza, sağlık, oto, mühendislik, nakliyat gibi branşlarda sigorta ürün ve hizmetleri sunmaktadır.
Uluslararası saygın ekonomi dergisi World Finance tarafından 2013, 2014, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında “Türkiye’nin En İyi Sigorta Şirketi” ödülüne layık görülen Zurich Sigorta, beş yıl üst üste bu başarıyı gösteren tek şirket olarak dergi tarihinde de bir ilke imza atmıştır. 2014 yılnda Türkiye’nin en yenilikçi şirketlerinin belirlendiği “Game Changers Türkiye” yarışması “Mümkün Kıl“ kategorisinde ödül kazanan Zurich Sigorta, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında IAIR Awards’ta “Güney Avrupa’nın En İyi Sigorta Şirketi” şeçilirken, Zurich Sigorta CEO’su Yılmaz Yıldız da sigorta kategorisinde “Güney Avrupa’nın En İyi CEO’su” ödülüne layık görüldü. Şirket, 2017 yılında Marketing Türkiye tarafından düzenlenen A.L.F.A Awards’ta “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka” ve 2018'de ise MediaCat ve sikayetvar.com tarafından düzenlenen A.C.E. Awards'da \"Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Sigorta Şirketi\" seçildi.

Zurich Sigorta Grubu Hakkında:
Zurich Grubu (Zurich), küresel ve yerel pazarlardaki müşterilerine hizmet sağlayan geniş ürün portföyüne sahip, lider bir sigorta şirketidir. Şirket, 170’den fazla ülkede, yaklaşık 53 bin çalışanı ile hayat dışı ve hayat sigortası ürün ve hizmetlerinden oluşan geniş bir yelpaze sunmaktadır. Zurich’in müşterileri arasında bireyler, küçük iş yerleri ile orta ve büyük ölçekli işletmeler, çok uluslu şirketler yer almaktadır. Grup 1872’de kurulmuş olup genel merkezi Zürih, İsviçre’de bulunmaktadır. Zurich Sigorta Grubu Ltd (ZURN) Holding Şirketi, İsviçre Menkul Kıymetler Borsası SIX Swiss Exchange’de kote edilmektedir ve OTCQX’te işlem gören birinci düzey American Depositary Receipt programına (ZURVY) dâhildir. Zurich hakkında daha fazla bilgiye www.zurich.com adresinden ulaşabilirsiniz.