Acente Destek Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • Bilişim Danışmanlığı, Sağlık Sigortası

GENEL NİTELİKLER

Almanya, Koblenz merkezli CompuGroup Medical, dünyanın önde gelen e-sağlık şirketlerinden bir tanesidir. CompuGroup Medical, 19 ülkedeki ofisleri ve 40 ülkeden müşterileriyle, e-sağlık hizmet sağlayıcıları arasında dünyanın en yaygın şirketidir.Global anlamda, alanlarının uzmanı 4.200’ün üzerinde çalışanıyla sağlık sisteminde düzenli olarak artan talebe inovatif çözümler üretmektedir. CompuGroup Medical, Türkiye’deki operasyonunu İstanbul’da bulunan merkezinden yürütmektedir.

Bağımsız bir Üçüncü Şahıs Yönetim şirketi olan CGM Türkiye, özel sağlık sigortaları, kamu veya özel sektör personel fonları gibi geri ödeme kuruluşlarının adına özelleştirilebilir IT çözümleri ile birlikte yönetim hizmeti sunmaktadır.CGM Türkiye, 120’nin üzerindeki çalışanıyla, Risk Değerlendirme (Underwriting), Poliçe Üretimi, 7/24 Provizyon Merkezi, Tazminat Değerlendirme, Anlaşmalı Kurumlar Yönetimi, Hastane Ofis gibi hizmetleri ile birlikte, Akıllı Provizyon Sistemleri ve Etki Alanına Özgü İş Zekası çözümleri sunmaktadır.

Hizmet verdiğimiz sigorta şirketi adına, Sağlık Sigortaları operasyonlarına yönelik süreçleri, acente kanalından gelen talepleri, detay cevaplar ile yönetecek ve hatta bu taleplerin şirket içi departmanlar arası bilgi akışı ve koordinasyonu sağlayacak, iletişim becerileri gelişmiş ve iletişim yönü kuvvetli, üst yönetime raporlama yapabilecek Acente Destek Yetkilisi aramaktayız.

· Üniversite mezunu (Tercihen Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Mezunu),

· Acente Yetkilisi ve/veya Müşteri Hizmetlerinde en az 5 yıl çalışma tecrübesi olan,

· İngilizcesini akıcı olarak kullanabilen,

· Acente talepleri-ihtiyaçları ile ilgili süreçleri güler yüzlü ve başarı ile yürütebilecek,

· Analitik düşünebilen; dinamik bir ortamda, hızlı ve sonuç odaklı çalışabilen,

· Takım çalışmasına yatkın, diksiyonu düzgün,

· MS Office uygulamalarına hakim, iyi derecede bilgisayar kullanabilen,

· İstanbul’da ikamet eden,

· Erkek adaylar için askerliğini yapmış,