Adecco İç Mimar İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı

GENEL NİTELİKLER

Adecco Group dünyanın önde gelen İK çözümleri şirketidir. Geleceğin herkes için işe yarar çalışma olanakları ile geleceğine inanıyoruz ve her gün 3,5 milyondan fazla adaya ulaşarak kariyer olanakları sağlıyoruz.

60 ülkeden yetenekleri geliştiriyor ve buna uygun isle bir araya getiriyoruz. Bir Fortune Global 500 şirketi olarak, örneklerle liderlik ediyor, ekonomileri besliyor ve daha iyi toplumlar inşa eden ortak bir değer yaratıyoruz.

Kapsayıcılık, girişimcilik ve ekip çalışması kültürümüz 34.000 çalışanımızı güçlendiriyor. Great Place to Work® - Dünyanın En İyi İşverenleri sıralamasında en iyi işverenlerden biri olarak listelenmekten gurur duyuyoruz.

Adecco Group AG'nin merkezi İsviçre Zürih'te bulunur ve SIX İsviçre Borsasında (ADEN) listelenir ve dokuz global lider marka tarafından desteklenir: Adecco, Adia, Badenoch + Clark, General Assembly, Lee Hecht Harrison, Modis, Pontoon, Spring Professional, and Vettery.

The Adecco Group is the world’s leading HR solutions company. We believe in making the future work for everyone, and every day enable more than 3.5 million careers.

We skill, develop, and hire talent in 60 countries, enabling organisations to embrace the future of work. As a Fortune Global 500 company, we lead by example, creating shared value that fuels economies and builds better societies.

Our culture of inclusivity, entrepreneurship and teamwork empowers our 34,000 employees. We are proud to have been consistently ranked one of the 'World's Best Workplaces' by Great Place to Work®.

The Adecco Group AG is headquartered in Zurich, Switzerland (ISIN: CH0012138605) and listed on the SIX Swiss Exchange (ADEN) and powered by nine global lead brands: Adecco, Adia, Badenoch + Clark, General Assembly, Lee Hecht Harrison, Modis, Pontoon, Spring Professional, and Vettery..

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Sivil Toplum Kuruluşu için İç Mimar ’ arayışımız bulunmaktadır.


İş Açıklaması
İlgili kurumun bünyesinde hizmet sunan bakım merkezlerinin engellilere yönelik iç mekân çözümlemeleri dahil olmak üzere tasarımına ilişkin iş ve işlemleri yürütmek.
İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

  1. Üniversitelerin İç Mimarlık bölümlerinden mezun olmak,
  2. İç mekân ve dış cephe tasarımı konusunda deneyimli,
  3. Benzer pozisyonlarda minimum 2 yıl deneyimli,
  4. AutoCAD ve benzeri çizim programlarına hâkim,
  5. 3 boyutlu tasarım ve görselleştirme programlarına hâkim,
  6. Tercihen İngilizce bilen
  7. Ekip çalışmasına uyumlu ve iletişim yeteneği yüksek,
  8. Gerektiğinde saha çalışmalarına katılabilecek,
  9. Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilen,
  10. Raporlama odaklı çalışma sürdürebilecek,
  11. Ankara ilinde ikamet eden veya ikamet edebilecek olan.

Başvuru Koşulları

  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.
    “Adecco, İşkur'un denetiminde 10.12.2020 tarihli 442 No'lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur.”