Akreditasyon Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Bağcılar)
  • Tekstil

GENEL NİTELİKLER

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Tekstil sektöründe (hazır giyim) alanında faaliyet gösteren iş ortağımız için çalışacak "Malzeme Kalite Güvence Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır.


NİTELİKLER

* Üniversitelerin tercihen Kimya/Tekstil Mühendisliği bölümlerinden mezun, ( farklı branşlardan mezun adaylar için tekstil test laboratuvarı tecrübesi aranmaktadır)

* Tekstil/Hazır Giyim sektöründe en az 3 yıl deneyimli,

* Akreditasyon ve denetim süreçlerinde deneyimli,

* Tekstil (haslık ve fiziksel) testleri konusunda deneyimli, ISO 17025 standardı gerekliliklerini bilen,

* İyi derecede İngilizce bilen,

İŞ TANIMI

* Firmanın üreticilerini, Akreditasyon süreciyle ilgili bilgilendirmek, ilgili dokümanları hazırlamak, güncelliğini ve kullanılabilirliğini takip etmek, ilgili birimlerle paylaşılmasını sağlamak.

* Üreticilerin üretim / Laboratuvar süreçlerinin firmanın kriterlerine uygunluğunu teyit etmek için üreticileri denetlemek, değerlendirmek ve gerekli ise iyileştirme/önlem alma faaliyetleri başlatarak süreçlerin iyileştirilmesini sağlamak.

* Akreditasyon konusunda Tedarikçi ve satın alma ekiplerini bilgilendirme amaçlı eğitim organizasyonu yapmak, eğitim vermek ve eğitim etkinliğini ölçmek, takip etmek.



“Manpower, Türkiye İş Kurumu tarafından verilen 03.06.2017 tarihli 6 no’lu Geçici İş İlişkisi Yetki Belgeli Özel İstihdam Bürosu’dur.”