Ambalaj Geliştirme Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bursa, Eskişehir, Kocaeli(İzmit), İstanbul(Asya)
  • Lojistik

GENEL NİTELİKLER

EKO ENDÜSTRİYEL HİZMETLER bünyesinde çalışacak ambalaj ve teknik satış mühendisi aranmaktadır.


Otomotiv ve beyaz eşya yedek parçalarının taşınması için geliştirilecek ambalaj projelerinde çalışacak mühendisine ihtiyaç duyulmaktadır. Ana üretici ve yan sanayi arasında taşınan yedek parçalar özel ambalaj(kasa-akıllı palet) gibi sistemler ve içinde özel seperatörler ile taşınmaktadır. Her parçanın özelliğine göre bir kasa ve özel seperatör çözümleri 3D çizimler yapılarak tasarlanmaktadır ve uygun teknik malzeler seçilerek üretilmektedir. Temsilcisi olduğumuz Avrupa merkezli firmalar ile yakın iş birliği içinde Türkiye yurtdışı merkezli projelerde görev alınacaktır. Uzun vadede yurtdışında çalışma olanaklarına açık bir pozisyondur.

Ambalaj tasarımı ile birlikte yerli firmalar ile üretim koordinasyonu, bütçe, planlama, üretim kontrol, kalite kontrol konularında görev alacaktır. Ayrıca teknik satış olarak da Türkiye’deki müşterilere ürün tanıtımı gerçekleştirecektir.

Görev alacak adayda analitik zeka, teknik bilgi ve birikim dışında çok iyi derecede İngilizce ve/veya Almanca bilmesi, güçlü iletişim becerileri, duygusal zeka ve hedef odaklı bir çalışma becerisi beklenmektedir. Geçmişte elde ettiği başarı ve yetkinlikler önemle değerlendirilecektir.


Görevin Gerektirdiği Yetkinlikler ve Sorumluluklar:

Parça için en uygun ambalaj konsept tasarımı geliştirme.

Detaylı çizim, parça listesi, montaj detayları ve 3D tasarım geliştirme

Yurt için ve yurtdışındaki iş ortakları ile yakın koordinasyon sağlama ve proje yönetimi

Tasarlanan ambalaj çözümünü iş ortağı firmalar ile üretiminde maliyet hesaplama, planlama, malzeme seçimi, üretim kontrolu, kalite kontrol ve teslimat konusunda görev alma

Teknik satış konusunda: Müşteriler ile potansiyel projeleri değerlendirme, ihtiyacın belirlenmesi, numune tanıtımı, amabalaj denemesi yapılması, teklif hazırlanması, ihracat ve ithalat sürecinin yönetilmesi

Yönetici(müdür) seviyesinde bir maaş öngörülmektedir. Maaş skalası 14.000-16.000 TL arasındadır. Performans bazlı pirim verilecektir.

Şirket arabası ihtiyaca göre değerlendirilecektir.