Araştırma Geliştirme / Arge Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara(Çankaya)
  • Savunma Sanayi
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Nurol Holding yarım asrı aşkın geçmişiyle, inşaat ve taahhüt, gayrimenkul yatırımları, savunma sanayi, enerji ve madencilik, turizm ve finans olarak 6 ana sektördeki hizmetleriyle, 35’ten fazla şirket ve iştirakiyle, sayıları 15.000’e yaklaşan yerli ve yabancı çalışanıyla toplumsal ve ekonomik değer yaratmaktadır.

Nurol Holding Şirketler Topluluğu kuruluşu olan Nurol Teknoloji, 2008 yılında ileri teknik balistik seramikler üretmek için kurulmuştur. Türkiye’nin tek ileri teknik seramik üreticisi olan Nurol Teknoloji, kendi geliştirdiği proseslerle ürettiği Bor Karbür seramikler sayesinde Türkiye’nin adını dünyada Bor Karbür balistik seramik üretebilen az sayıda ülke arasına yazdırmıştır.

Kendi buluşu olan ve buluşuna yaptığı yatırım ve beraberinde yürüttüğü faaliyetler ile dünyada sayılı şirketler arasında yer alan Nurol Teknoloji, başarı hikayesini ileriye taşımayı sürdürecek inovatif yeni çalışma arkadaşları arıyor.

Şirketimizde Araştırma Geliştirme / Ar-Ge Mühendisi olarak görevlendirilmek üzere:

· Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun (tercihen makine mühendisliği mezunu),

· Tercihen yüksek lisans mezunu,

· İlgili alanda en az 2 yıl tecrübeli,

· Tasarım alanında bilgi ve deneyim sahibi,

· Solidworks ve Autocad bilgisi olan,

· İleri derecede İngilizce bilgisi olan,

· İletişimi kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın, stres yönetimi ve zaman planlamasında etkin,

· Çözüm odaklı,

çalışma arkadaşı aramaktayız.

İş Tanımı:

Şirketin kalite hedef ve stratejileri doğrultusunda, her türlü personel ve platform zırh çözümlerinin proje isterleri çerçevesinde Ar-Ge ve ürün geliştirme çalışmalarının yürütülmesinden ve araştırma faaliyetlerinden sorumludur.