Avukat/ Gaziantep İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Gaziantep
  • Bankacılık

GENEL NİTELİKLER

Görev Tanımı;

Bankamızın kredi alacaklarına ilişkin icra dosyaları ile bu dosyalara bağlı dava dosyalarının takibinden ve Banka menfaatinin korunmasını teminen hukuken gerekli tüm yasal süreçlerin yürütülmesinden sorumlu olmak.

Bu ekibe nasıl birini arıyoruz?

· İşbirlikçi ve çeşitliliği yüksek ortamlarda çalışmayı seven,

· Sonuç odalı ve sorumluluk alan,

· Müşteri memnuniyetine önem veren.

· Etkin iletişim kurabilen.


Bu pozisyonda başarılı olmak için adaylarda aradığımız zorunlu ve tercihen kriterler ;

Zorunlu Kriterler;

· Avukatlık mesleğinde, staj sonrasında en az 3 yıl deneyim sahibiyseniz,

· İcra İflas Hukuku, Borçlar Hukuku, Tüketici Hukuku, Ticaret Hukuku, Banka Hukuku ağırlıklı olmak üzere, Ceza Hukuku, İş Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Vergi Hukuku ve uygulamaları konularında deneyimliyseniz,

· Yazılı ve sözlü olarak İngilizce’yi aktif olarak kullanıyorsanız,

· İpotek ve rehin takiplerinin yürütülmesinde bilgi sahibi, tecrübeliyseniz,

· Askerlik görevinizi tamamlamış iseniz (erkek adaylar için).

Hakkımızda

BBVA olarak, çağın olanaklarını herkese sunmak amacıyla dünya bankacılığının dönüşümüne öncülük ediyoruz. 35 ülkede, 72 milyondan fazla müşterisi olan küresel bir finans kuruluşuyuz. Dünyada 125.000'den fazla çalışanı bulunan ve her birinin kendi profesyonel kariyerinin kahramanı ve tasarımcısı olduğu bir bankayız. Kurumsal sorumluluk yaklaşımımız ve iş modelimiz ile çeşitliliği ve finansal eğitimi ve kültürü destekliyoruz. BBVA'nın bir parçası olmak, kariyerinizi finans sektöründeki en yenilikçi şirketlerden birinde geliştirmek demektir.


Değerlerimiz

Değerlerimiz tüm çalışanlarımızı tanımlar, amacımızı gerçekleştirmemize ve tüm işlerimizi ve kararlarımızı yönlendirmemize yardımcı olur: Müşterimiz önceliğimizdir, büyük düşünürüz, tek bir ekibiz.

Çeşitlilik yaklaşımımız

Garanti BBVA olarak farklı bakış açılarına sahip çalışma arkadaşlarıyla gelişeceğimize, daha iyi bir çalışma ortamına ulaşacağımıza inanıyoruz. Eşit istihdam sağlamayı görev edinen bir kurum olarak çeşitliliği destekliyoruz. Çalışanlarımızın mesleki ve kişisel gelişimine fırsat sunan, kendilerini en iyi şekilde göstermelerini sağlayan, gelişimlerine odaklanan işbirlikçi ve kapsayıcı bir çalışma ortamı yaratmak için yeni adımlar atmaya devam ediyoruz.