Barmen / Barmaid İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

GENEL NİTELİKLER

MAGNOLIASHOP byCookshop City’s İstanbul AVM’de (Kozyatağı) açılıyor!!!


MAGNOLIASHOP zincirinin ilk kadrosunu kuruyoruz! Heyecanlı, kariyer odaklı, azimli, disiplinli ve güler yüzlü bir rüya takım kurmaya hazırlanıyoruz! Sen de bu heyecan dolu maratonun ilk şubesinde, markanın tarihine damga vuran ekipte olmak istersen, haydi bize katıl!


Ayrıca, COOKSHOP, COOKBOX ve MAGNOLİASHOP büyüyor! Seninle her markamızda birlikte koşabiliriz unutma!

COOKSHOP, COOKBOX ve MAGNOLİASHOP, yüksek potansiyelli bir yetenek havuzunun geliştirilmesi, farklı konumlardaki anahtar pozisyonların belirlenmesi ve bu rolleri doldurmak için yüksek performans gösteren çalışanların geliştirilmesine olanak sağlamak amacıyla kendi Academy’sini oluşturdu.

Türkiye genelinde 30’dan fazla şubesi bulunan COOKSHOP markası ulusal mutfağı ve kendine özgü alkollü ve alkolsüz içecek menüleri ile sektörünün ilk sıralarında yerini almıştır.


COOKSHOP markası beraberinde iki yeni marka ile de büyüme adımlarına hız vermiştir.


İkinci markası olan COOKBOX’un ilk şubesini Nişantaşı City’s AVM’de 2022’nin başında faaliyete açmış olup, üçüncü markası olan MAGNOLİASHOP ‘un ilk şubesiyle ise City’s İstanbul (Kozyatağı) AVM’de Nisan 2022’de faaliyetine başlayacaktır.


Academy programımız ile çalışanlarımıza ve bizimle çalışmak isteyen yeni takım arkadaşlarımıza yetenek yönetimi çerçevesinde yön vermek istiyoruz.


Haydi sen de gel!

· Tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Turizm Meslek Lisesi mezunu,

· Benzer görevde en az 1 yıl deneyimli

· İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren,

· Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, dinamik,

· F&B sektörüne kariyer hedefleyen,

· Yoğun iş temposuna ve vardiyalı çalışma saatlerine ayak uydurabilecek.