Batı Afrika Dökümantasyon Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Maltepe)
  • Taşımacılık

GENEL NİTELİKLER

SCK / Neta Taşımacılık İş İlanı

Merhaba! Afrika’ya ihracat yapan firmalara dokümantasyon hizmeti veriyoruz. SCK Temsilcilik olarak genç ve dinamik bir ekibe sahibiz. Bilgisayarı iyi kullanan, eli çabuk ve dikkatli kişilerle fark yaratabileceğimizi düşünüyoruz.

Pandeminin başladığı Mart 2020’nin başlarından beri ofisimizi herkesin sağlığı için kapalı tutuyoruz. Bu sebeple şehir dışından çalışma imkanınız da var. Ama İstanbul’daki arkadaşlarımız beraber çalışmak için haftada 1-2 kere ofise davet edebiliyoruz.

Dökümantasyon işlerimizde yer almaya ek olarak sürekli işlerimizi geliştirmek istiyoruz. Bu sebeple ek sorumluluklar, ek projeler yapmak isteyen arkadaşlarla da yaratıcı ve yenilikçi projeler yapmaya her zaman açığız. Mevcut ekibimizle şu anda sektörümüzün liderleri arasına girdik ve her fırsatta daha da iyi olmaya çalışıyoruz.

Firmamız ve işimizle ilgili kısa bir tanıtımı youtube'da "Sck Hoş Geldin Özet" araması ile bulabilirsiniz. Ön yazınıza da Gabon'un başkentini yazarsanız anlarız ki bu ilan açıklamasını okuyan bir adaysınız ve diğer adaylara göre size öncelik veririz.