Biesse Türkiye Teknik Servis Saha Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Adana, Ankara, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Kocaeli(İzmit), İstanbul(Asya)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Mobilya & Aksesuar

GENEL NİTELİKLER

Biesse Group Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi için ticaret ve hizmet ağını geliştirmek amacıyla Türkiye pazarında yatırım yapmış ve Ağaç İşleme Makineleri Sektöründe 45 Yıldır Faaliyet Gösteren Seçkin Bayisi ile yaptığı ortaklıkla 2015 yılında Biesse Group’un 34. Grup Şirketi olan BIESSETürkiye’ yi kurmuştur. BİESSE TÜRKİYE olarak Mart 2017’den itibaren de %100 İtalyan firması olarakİstanbul Maltepe’de bulunan ofis, gümrüklü-gümrüksüz depoları, Showroom, çok fonksiyonlu eğitim alanları, lokal servis & yedek parça hizmet departmanlarını içeren 3000 m²’lik İstanbul kampüsünde müşterilerine hizmet vermekteyiz.


BIESSE GROUP Ahşap, cam, taş, plastik ve metal işleme teknolojilerinde küresel bir lider olan Biesse Group; mobilya, kapı/pencere çerçeveleri, inşaat bileşenleri imalatçıları ve gemi yapım ve havacılık endüstrileri üreticileri için makineler, entegre sistemler ve yazılımlar tasarlar, üretir ve dağıtımını gerçekleştirir. Biesse, her yıl Araştırma ve Geliştirmeye ortalama 14 milyon Avro tutarında yatırım yapmakta ve 200’den fazla tescilli patentin haklı gururunu yaşamaktadır. 12 endüstriyel saha, 39 şube, 300 mümessil ve seçkin bayi ağı ile üretiminin %90’ını ihraç etmektedir. İtalyan ve uluslararası tasarım alanında faaliyet gösteren en prestijli isimlerden bazıları Biesse’nin müşterileri arasında yer almaktadır. 1969 yılında Giancarlo Selci tarafından İtalya’nın Pesaro şehrinde kurulan şirketin hisseleri Haziran 2001 tarihinden bu yana Menkul Kıymetler Borsası’nda (STAR segmenti) işlem görmektedir. Biesse bünyesinde dünya çapında 4400 çalışan görev yapmaktadır.

Ağaç İşleme Makineleri sektöründe 33 yıldır faaliyet gösteren firmamızın, Türkiye Teknik Servis Bölümü’nde Sahada görev almak üzere:

•Üniversitelerin, Meslek Yüksek Okullarının veya Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun (Elektrik,Elektronik, Mekatronik, Makine Müh., Mekatronik Müh. , Elektrik-Elektronik Müh., Elektrik Müh. )

• CNC Tabanlı Makinelerin kurulum ve bakımını üstlenecek,

• Bilgisayar donanım ve programlarını iyi kullanabilen,

• Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli olmayan,

• B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen,

• Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

• İyi derecede İngilizce veya İtalyanca bilen,

• AutoCad bilgisi olan,


Görev Tanımı;

1- Kendisine verilen iş programı dahilinde; yurtiçi veya yurtdışında satışını yaptığımız CNC Tabanlı Ağaç İşleme Makinelerinin, müşteri sahasında ;

a )Kurulumunu yapıp, eğitimini vererek, çalışır durumda teslim etmek.

b )Makine bakımı, makine arıza takibi, arızanın giderilmesi ve giderilmesi için gerekli çalışmaları ( Biesse Türkiye merkeze veya Biesse ana firmaya durumu raporlamak, telefon veya e-mail yolu ile görüşerek destek almak, firma bilgisi dahilinde arızalı parçanın tamiri, bakımı veya revizyonu, hotline desteği .... v.s.) yürütmek ve arıza giderilene kadar işi takip edip, merkeze raporlamak.

c )Ekip ile birlikte proje bazlı hat montajları yapmak veya proje işleri yapmak.

2- Çalışmalarını bilgisayar ortamında günlük ve haftalık olarak raporlamak.

3- Satış ekibi ile birlikte müşterilere nezaket ziyaretleri gerçekleştirmek.

4- Yurtiçi veya Yurtdışında fuarlar da , showroom etkinliklerinde makine kurulumu, ayarı ve fuar


Beklenen Kişilik Özellikleri ve Yetkinlikler:

· İletişim ve sunum becerilerine sahip, sabırlı,

· Ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık,

· Sorumluluk ve insiyatif alabilecek,