Bilgisayar Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Kayseri
  • Bilişim Makine ve Ekipmanları, Yazılım, Üretim / Endüstriyel Ürünler, Üretim Makine ve Ekipmanları, Mühendislik Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

İnsansız sualtı aracı ve insansız tekne projelerini kısıtlı imkanlarla yürüttüğümüz firmamızda işine gönül veren ve işi sahiplenen personel arayışındayız. Firmamızda alınacak personel ar-ge faaliyetlerinde çalışacak, yazılım biriminde haberleşme sistemleri, sensör füzyonları, manuel ve otonom kontrol algoritmaları, görüntü işleme ve yapay zeka, kullanıcı arayüz tasarımı gibi alanlarda görev paylaşımı yapacaktır. Görevler adayın ilgi alanına veya isterse verilecek eğitimler sonunda belirlenecektir. Adaydan beklentimiz kendi kendisine rehber olması, gerek firmamızda alacağı eğitimlerle gerekse de görevi boyunca aldığı inisiyatiflerle işi tamamlamasıdır.

Firmamız yeni kurulduğu ve ar-ge faaliyetlerine devam ettiği için kısıtlı imkanlara sahip bu nedenle çalışma saatleri esnek, maaş aralığı ise sınırlıdır.

  • En az temel seviyede Python ve C bilgisi
  • Otonomluk algoritmaları kurma hakkında bilgi sahibi
  • Ek olarak temel düzeyde elektronik bilgisi olan, geliştirme kartları (raspberry pi, jetson nano vb.) kullanarak projeler yapmış olan adaylara öncelik tanınacaktır.