Biyoloji Öğretmeni-Biology Teacher İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara, İstanbul(Avr.), İzmir, İstanbul(Asya)
  • Okullar

GENEL NİTELİKLER

Uluslararası Gökkuşağı Koleji, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında görevlendirmek üzere, ekibine güç katacak İngilizce BİYOLOJİ Öğretmeni takım arkadaşlarını arıyor.

Adaylar, İstanbul (Ataşehir, Bahçelievler, Beylikdüzü, Bahçeşehir),Ankara (Alacaatlı) ve İzmir (Ataşehir) kampüsleri için başvurabilirler.

Takip edilen lise Biyoloji dersi müfredatı Cambridge IGCSE ve Cambridge AS/A Level Biyoloji ve IB Diploma programı’dır. Ortaokul Fen dersinde Cambridge Lower-Secondary Science müfredatı takip edilir.

Başvuru yapanların ilgili alanlardan mezun, müfredatını İngilizce anlatabilecek, modern öğretim yaklaşımlarını ve teknolojilerini kullanan, iletişim gücü yüksek, sabırlı ve disiplinli, öğrencilerine çocuk oldukları için sevgi, yarın büyüyeceği için saygı duyan meslektaşlar olması beklenir.

Adaylar, lise biyoloji ve/veya ortaokul fen dersi için değerlendirilebilir.

For the academic year 2022-2023, International Gokkusagi Schools in Istanbul, Ankara and İzmir are looking for High School BIOLOGY TEACHERS who can teach the international Cambridge IGCSE and AS/A Levels or IB DP curriculum in English, have high communication skills, can use educational technologies, are principled and treat their students with tenderness and compassion.

The position of teaching the primary & middle school Cambridge science curriculum can also be possible.

We are inviting educators to join our team who will continue their journey in international standards in these locations. Ongoing professional development opportunities are provided by the school.