Bölge Satış Yöneticisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • Bilişim, İnternet, Yazılım, Kozmetik, Bakım, Diyet ve Güzellik Merkezleri
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Kolay Randevu İnternet Hizmetleri AŞ olarak 2015 yılından bu yana Türkiye'nin dört bir yanında ve dünyanın 60'tan fazla ülkesinde 2000'den fazla kuaför, berber, güzellik merkezi kategorilerindeki işletmelere "Kolay Randevu" ve "SalonAppy" markalarımızla hizmet sağlıyoruz.


Güzellik işletmelerine sunduğumuz SalonAppy yazılım çözümümüz ile salonlarını A'dan Z'ye yönetmelerine yardımcı oluyoruz. İşletmeler uygulamalarımız üzerinden randevularını, müşteri kayıtlarını, gelir gider takiplerini ve daha birçok işleyişlerini kolaylıkla yönetebiliyorlar.


Pandemiyle mücadele önlemleri kapsamında güzellik işletmelerinin randevuyla çalışmasının zorunlu olduğu bu dönemde, SalonAppy'nin sunduğu harika özelliklerin daha da fazla işletmeye ulaşması için mevcut satış ekibimizi genişletmek üzere saha satış ekibimize yeni ekip arkadaşları arıyoruz.


Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızdan, sorumlu oldukları bölgede sistemimizi kullanmaya elverişli işletmeleri randevu alıp sahada ziyaret ederek SalonAppy'nin tanıtımını yapmalarını ve sistemimizin satışını gerçekleştirmelerini bekliyoruz.


Genç, dinamik ve sonuç odaklı bir ekibin parçası olmak için başvurunuzu bekliyoruz.


Başvurmadan önce lütfen aşağıdaki kriterleri okuyunuz:

- B sınıfı ehliyet sahibi,
- İstanbul'da ikamet eden,
- İnsan ilişkileri kuvvetli,
- İkna kabiliyeti ve iş disiplini yüksek, diksiyonu düzgün,
- En az 2 yıl (tercihen esnaflara/güzellik işletmelerine yönelik) saha satış tecrübesi olan,
- Üniversite mezunu,
- Erkek adaylar için (tercihen) askerlik hizmetini tamamlamış adayların başvuruları gözden geçirilecektir.