Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)
  • Çağrı Merkezi Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

HAKKIMIZDA

5 Kasım 2012’de bir Türkiye İş Bankası kuruluşu olarak faaliyetlerimize başladık. İstanbul, Eskişehir ve Ankara’da 1800’e yakın çalışanımızla bankacılığın yanı sıra bireysel emeklilik, sigorta, sağlık ve turizm gibi çeşitli sektörlere hizmet veriyoruz. Deneyimli kadromuzla müşteri hizmetleri, telefonda satış, ikna ve geri kazanım, bilgilendirme ve hatırlatma, danışmanlık, iş süreci, kalite yönetimi ve eğitim gibi geniş bir yelpazede dış kaynak çağrı merkezi hizmeti sunuyoruz.

İş ortaklarımızın çözümlerine ilişkin ihtiyaç ve beklentilerini güvenilir, kalıcı ve yenilikçi bir işbirliğiyle karşılamak ve en yüksek katma değeri almalarını sağlamayı hedefliyoruz.

T.İş Bankası, Anadolu Hayat Emeklilik, Anadolu Sigorta ve farklı firmalara 7/24 inbound ve outbound çağrı merkezi hizmeti vermekte olan Erişim Müşteri Hizmetleri' nde çalışmak üzere başvurularınızı bekliyoruz.

İŞ TANIMI

Gelen ve giden çağrıları pozitif, güler yüzlü yaklaşım ile belirlenmiş kalite standartları doğrultusunda yanıtlayarak, müşterilerin talep ve ihtiyaçlarına yönelik uygun çözümler sunmak.

GENEL NİTELİKLER

En az ön lisans ya da lisans mezunu ya da Açık Öğretim Fakültesi 3. ve 4. sınıf öğrencisi,

7/24 Vardiyalı çalışmanın gerektirdiği esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek ve zaman yönetimi konusunda hassas,

Telefonda iletişim becerileri yüksek ve konuşmayı seven,

İnsan odaklı bakış açısına sahip ve hayata pozitif bakabilen,

Takım çalışmasına yatkın, öğrenmeye hevesli,

İletişim, müşteri ve ekip yönetimi konusunda kariyer hedefi olan,

Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya 1 yıl tecilli,

Fotoğraflı başvurularınız değerlendirmeye alınacaktır.


  • İngilizce çağrı karşılayan çalışanlarımıza, dil seviyelerine göre asgari ücretin %25’i ile %50’sine kadar dil tazminatı verilmektedir.


Sen de gün geçtikçe büyüyen Erişim Müşteri Hizmetleri’nde kariyerin için doğru bir başlangıç yapıp, müşteri ilişkileri konusunda kendini geliştirmek istiyorsan dinamik ve enerji dolu bir ortamda çalışmak için seni de ekibimize davet ediyoruz.