Cnc Tezgah Operatörü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Sakarya(Ferizli)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Metal Sanayi, Tesisat, Mühendislik Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

Fabrikamız Sakarya Ferizli Organize Sanayi Bölgesinde Bulunmaktadır.
CNC Makinalarımızda gündüz ve gece olmak üzere iki vardiya şeklinde çalışacak Nitelikli veya Niteliksiz Çalışma Arkadaşları arıyoruz.

Üretim konusunda tecrübeli arkadaşlar arayışında olmakla birlikte, gençlerimizin istihdamıda bizim için önemli olup, gerekli eğitim ve disiplin altyapısına sahip genç fakat iş tecrübesi olmayan arkadaşlarımızıda bünyemize katıp kendilerini geliştirmelerine, ispatlamalarına ve yükselmelerine olanak sağlıyoruz.

İş tecrübesi olmayan yeni mezun genç arkadaşlarımız, Cnc operatörü olarak çalışmaya başlayıp , Cnc programcısı , Cad-Cam operatörü , ArGe mühendisi veya üretim sorumlusu olacak şekilde kendilerini geliştirdikçe yükselme imkanına sahip olacaklardır.

İş tecrübesi olan mühendis arkadaşlarımız iseCad-Cam operatörü , ArGe mühendisi veya üretim sorumlusu olarak değerlendirilecektir.


Aradığımız temel şartlar ve Çalışma koşulları ;
İş tecrübesi olmayan arkadaşlarımız için ; başvuranın son üç sene içerisinde altı aydan daha fazla sigortalı olarak herhangi bir iş yerinde çalışmamış olması ve en az Teknik lise veya Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun olması (Bu maddeler önemli, bu durumda olmayan tecrübesiz arkadaşların başvuru yapmamasını rica ediyoruz)


Başvuranın Ferizli veya Sakarya merkezde ikamet ediyor olması önceliklerimiz arasında.
Personelimiz için Yemek ve Servis hizmetimiz mevcuttur.