Cnc Torna Operatörü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Eskişehir
  • Diğer

GENEL NİTELİKLER

Derin Havacılık, havacılık ve savunma sanayi parçaları üretiminde yaklaşık 450 çeşit parça ile üretimini sürdürmektedir. Türkiye'nin en büyük havacılık sanayi firmaları ile partnerliğini geliştirerek devam ettirmektedir.

Eskişehir/Organize Sanayi'de faaliyet göstermekte olan Derin Havacılık San. Tic. Aş.’de Cnc Torna, Cnc Freze, Tesviye Operatörü , İmalat Mühendisi olarak görev yapacak, aşağıda belirtilen özellikleri taşıyan, tercihen donanımlı takım arkadaşları arıyoruz.

*EML / Teknik Lise yada Meslek Yüksek Okulu mezunu (Cnc Torna, Cnc Freze, Tesviye Operatörü)

* Makine , imalat mühendisliği mezunu ( İmalat Mühendisi )

*Tercihen torna , tesviye , talaşlı imalat , makine, cnc, mekatronik yada metal işleri bölümlerinden mezun (Cnc Torna, Cnc Freze, Tesviye Operatörü)

*Vardiyalı çalışabilen, (Cnc Torna, Cnc Freze, Tesviye Operatörü)

*Teknik resim okuyabilen Ölçüm aletlerini kullanabilen, (Cnc Torna, Cnc Freze, Tesviye Operatörü)

*Tercihen Cnc Freze (3-5 Eksen ) , Cnc Dik Torna tezgahlarında daha önce çalışmış, (Cnc Torna, Cnc Freze, Tesviye Operatörü)

* Çizim programlarına hakim özellikle NX biliyor olması tercih sebebidir, ( İmalat Mühendisi)

*Erkek adaylar için askerliğini yapmış, (Cnc Torna, Cnc Freze, Tesviye Operatörü)

*Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü, (Cnc Torna, Cnc Freze, Tesviye Operatörü , İmalat Mühendisi)

*Servis güzergahına uygun mevkide oturan , (Cnc Torna, Cnc Freze, Tesviye Operatörü , İmalat Mühendisi)



İş Tanımı ;

Parçaların tezgaha bağlanması, işlendikten sonra sökülmesi, gerektiğinde parçaların ölçü kontrollerinin yapılması, Tezgah bakımı ve temizliğinin yapılması. (Cnc Torna, Cnc Freze, Tesviye Operatörü)

Parçaların ilk üretimleri için CAD-CAM programlarının yapılması, parçaların takibi , geliştirilmesi , iyileştirilmesi. ( İmalat Mühendisi )



Servis Güzergahı : Ömür, Çamlıca , Çevre yolu , Atatürk Bulvarı ( Eski Hasan Polatkan Cd.) Odunpazarı ( Atatürk Lisesi ) , Opera , Emek Mahallesi , 71 Evler Mahallesi (Akuapark yolu) Not : Başvuruda bulunan adayların servis güzergahına yürüme mesafesinde ikamet etmeleri önemlidir.