Denetçi Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Mersin
  • Denetim Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

İşin tanımı

Yeminli mali müşavirlik mesleğinin gerektirdiği muhasebe ve vergi denetimi, vergi iadesi işlemlerinin yapılması, gereken belgelerin hazırlanması, sisteme girilmesi ve raporlanması ile diğer bağımsız denetim ve özel denetim işlemlerinin yapılması.

Aranan nitelikler

Yeminli mali müşavirlik mesleğinin gerektirdiği bölümlerden lisans düzeyinde mezun ve dalında yüksek lisans yapmış olan, analitik düşünce yapısına sahip, ofis programlarını kullanabilen, erkeklerde askerliğini yapmış olan, seyahat engeli bulunmayan, oto ehliyetli ve Mersin de ikamet eden 30 yaş altı bay veya bayan elaman, Muhasebe, Vergi ve Bağımsız Denetim konularında yetiştirilmek üzere Denetçi Yardımcısı adayı olarak işe alınacaktır.

Ücret ve sosyal haklar

Asgari ücret ve öğle yemeği yardımıyla işe başlaması ve üç aylık adaylık döneminin başarıyla aşılması halinde; haziran ve aralık aylarında yapılacak performans değerlendirmelerine göre ücret ayarlaması yapılacaktır.

Başvuru ve görüşmeler

özgeçmiş formlarının tetkiki sonucunda; uygun görülenlerin cep telefonlarına gönderilecek mesajda belirtilen gün ve saatte yüz yüze görüşme sağlanacaktır.