Depo Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Küçükçekmece)
  • Tekstil

GENEL NİTELİKLER

İstanbul Küçükçekmece Halkalı mahallesinde faaliyet gösteren ve sadece Trendyol üzerinden Happiness İstanbul markasıyla kadın giyim satışı yapan firmamızda çalışacak depo elemanı aranmaktadır. Firmamız, 2000 metrekare tesise sahip büyük ve kurumsal bir firmadır.

İşe alınacak personel, ürünlerin depoya mal kabulü, ürünlerin sipariş listesine göre hazırlanması ve sevkiyatı işlerinde görev alacaktır.

Adayların, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, sakin ve sabırlı, yoğun iş temposuna dayanabilecek kişilik özelliklerine sahip olması beklenmektedir.

İşyerimizde cumartesi çalışması mevcut olup, mesaiye kalınabilmektedir

Adayların tekstil sektöründe tecrübesi olması gerekmektedir. Nebim ve/veya Excel programını kullanabiliyor olmak tercih sebebidir.

Ancak tekstil sektöründe çalışmamış olan ancak bu alanda yetiştirilmeyi talep eden kişilerin başvuruları da dikkate alınacaktır.

Başvuracak adayların yukarıdaki koşulları kabul ederek başvurması önemle rica

Depo uzmanı olarak çalışmak isteyen kişiler için öngörülen başlangıç aylığı net 4.500 TL olup, performans ve gelişim bağlı olarak zam dönemi beklenmeden güncellemeler yapılabilecektir. Çalışanlara yemek ve ulaşım desteği mevcuttur.