Dijital İçerik Üreticisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)
  • Diğer

GENEL NİTELİKLER

BuKafa Reklam Ajansı bünyesinde görev almak üzere, aşağıdaki niteliklere sahip "Dijital İçerik Üreticisi" arayışımız bulunmaktadır.

Dijital mecralarda gerçekleştirdiğimiz iletişim çalışmalarında farklı sektör ve hedef kitlelere göre belirlenen stratejiler doğrultusunda sosyal medya içerik üretimini gerçekleştirecek içerik üreticisi arıyoruz.

Beklenenler:
- Sosyal medya ve dijital mecralarda (web, uygulama vb.) iletişim çalışmaları gerçekleştirdiğimiz farklı sektörlerde faaliyet gösteren markalarımıza yönelik ilgili mecraların dinamiklerine göre belirlenen frekanslarda ve türlerde (statik, video, blog vb.) içerik üretilmesi.
- Üretilen içerik fikirlerinin tasarım ekibine aktarılarak görselleştirilmesinin sağlanması.
- Üretim sürecinde markaların iletişim stratejisi doğrultusunda belirlenmiş olan yaklaşımın dikkate alınarak marka diline uygun içerikler üretilmesi.
- Sosyal medya gündeminin ve ilgili markanın seslendiği kitleye ait gündemin takip edilerek marka ile ilişkilendirilebilecek içerik fikirleri sunulması ve marka için tehdit oluşturabilecek gündemler hakkında bilgi sahibi olunarak gerekli durumlarda marka yöneticisi ve sosyal medya yöneticilerinin bilgilendirilmesi.

Aranan Özellikler:
- Farklı sektörlere ve hedef kitlelere seslenen markalara yönelik sosyal medya kanallarında paylaşılmış ve referans olarak gösterilebilecek içerikler hazırlamış olmak.
- Türkçe ve İngilizce dillerinde içerik üretebilecek seviyede dil bilgisine sahip olmak.
- İçerik üretim sürecinde kullanmak üzere sosyal medya ve dijital mecralarda yaşanan gelişmelerden haberdar olmak (Örn: Instagram hikâyalerde "Yukarı Kaydır" özelliğinin kaldırılması, Reels içeriklerinin 60 saniyeye kadar uzatılmış olması, Twitter mecrasındaki görsel ön izlemelerine dikey görsel paylaşma özelliğinin eklenmesi vb.)

Yukarıdaki deneyimlere sahip "Dijital İçerik Üreticisi" arıyoruz.