Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Antalya(Muratpaşa)
  • Hizmet

GENEL NİTELİKLER

Antalya'da, 13 yıllık bir reklam ajansı bünyesinde, keyifli bir çalışma ortamında deneyimli bir takımın parçası olarak; farklı sektörlerde ve içeriklerde sosyal medya hesaplarını takip ederek, ilginç ve iyi düşünülmüş içerikler üretecek, planlanan reklam çalışmalarını takip ederek sonuçlarını raporlayacak dinamik ve güler yüzlü bir takım arkadaşı arıyoruz.

Yeni takım arkadaşımız, sosyal medya mecralarının yönetimi ve takibi konularına hakim, tercihen temel seviyede Photoshop bilgisi ile kendisine aktarılacak tasarım şablonlarını planlanan içeriklere uyarlayabilmeli.

Tercihen, Wordpress ile yapılmış web sitelerine içerik girebilmeli, temel css bilgisine sahip olmalı. Domain ve hosting konularında da nosyon sahibi olmalı. Tabiiki bir videographer kadar olmasa da, yapılan tasarımlara hareket katabilecek, yönetilen sosyal medya hesaplarına ilginçlik, eğlence ve hareket katacak kadar seviyede video yapabilmesi de tercih sebebi olabilir.

Simitçinin her sabah kapıya geldiği, öğlenleri sıcacık yemeklerin piştiği, deniz manzaralı ve çok merkezi bir ofiste çalışmak üzere; "Ben bu iş için yaratılmışım!" diyen herkese kapımız açık...