Dijital Pazarlama Yönetimi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • Eğitim Danışmanlığı , Eğitim

GENEL NİTELİKLER

Merhaba;

Dijital alanlardaki reklamlarımızın planlanması, kurulumu ve takibini gerçekleştirecek. Analiz yeteneğine sahip ve dijital reklamcılık alanındaki püf noktalara, yeniliklere hakim. Destekleyici bir ortamda sorumluluk alarak kendini daha fazla geliştirmek isteyen. Verilen görevleri takip ihtiyacı olmaksızın yerine getiren. Nitelikleri ile bize güç katacak, Google Partners İş Ortağı ve Meta Business Partner sorumluluğunu taşıyabilecek bilgi ve disipline sahip. Yeni fikirlere açık ve yapıcı çalışma arkadaşı arıyoruz.

Mezuniyet ve tecrübe şartı aranmamaktadır. Diplomanızın değil, işi sizin yapacağınızın bilincindeyiz. Medeni durumunuz, yaşınız bizi hiç ilgilendirmiyor. Cinsiyet, kalıplaşmış mesai kavramı vb. dayatmaların hiç birisi kurumumuzda bulunmamaktadır. Tek ilgilendiğimiz nokta dürüstlüğünüzdür. Yapamayacağınız bir işin altında ezilip, kendinizi de bizi de mutsuz etmemenizdir. Kendine söylenenleri uygulamak yerine üzerine ekleyen, geliştiren, bilgi görgü ve tecrübesini işe aktaran bir çalışma arkadaşı bekliyoruz.

Sorumluluk bilincine sahip ve bizi dijital pazarlama alanında temsil edebilecek ilerleyen süreçlerde yeni projelerimizde bizlere fikirleriyle destek olacak, müşterilerimize karşı bizi mahcup etmeyecek, bir birey ile birlikte çalışmak istiyoruz. Dürüstlük ve samimiyet şartı aramaktayız. Geriye kalan her şey bizce detaylardır suistimale kaçmadığı sürece de detaylar esnetilebilir.

Birlikte büyüyebileceğimiz, birlikte var edebileceğimiz, birlikte yükselebileceğimiz çalışma arkadaşı aramaktayız.