Direksiyon Tasarım Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bursa
  • Otomotiv

GENEL NİTELİKLER

İŞ TANIMI

Müşterileri için en iyi değeri ve mobilite çözümlerini yaratan lider otomotiv şirketi olma yolculuğumuzda bize eşlik edecek çalışma arkadaşları arıyoruz.

Bu pozisyonda çalışmak üzere aramıza katılacak olan arkadaşımız, Ar-Ge Direktörlüğü, Şasi Tasarım Müdürlüğü, Direksiyon ve Fren Tasarım Yöneticiliği’ne bağlı olarak görev yapacaktır.

Pozisyonun amacı; Sorumlu olduğu modele ait direksiyon sistemi komponentleri için gerçekleştirilecek yönetsel işlemlerden sorumludur.

Direksiyon sistemi komponentleri için, projenin hedefleri doğrultusunda Stellantis standartlarına ve kanuni yükümlülüklere göre projelendirilmesi, kalite, performans, zaman ve maliyet hedeflerine uyulması ve değişiklik / yeni çözümlerin devreye alınma süreçlerinden sorumludur.

Yönetsel sürece dahil olarak , bölüm proje sorumlusunun yönlendirmeleri dikkate alarak, ilgili teknik ekip iler ile koordineli bir şekilde tasarım ve geliştirme aktivitelerini takip ve organize ederken, Tofas ve Stellantis geliştirme birimleri; Arge dışı Satınalma , Kalite , Üretim , Teknoloji , Tedarik Zinciri, Pazarlama, Yan sanayiler ile gerekli koordinasyonu sağlayıp ilgili işlerin sonlandırılmasından sorumludur.

Senden bu pozisyonda beklediklerimiz;

Direksiyon sistemine ait komponentlerin projesel yönetiminin; sorumlu teknik ekiple uyumlu bir şekilde gerçekleştirilmesi ;

• Bütçe, maliyet, ağırlık, kalite, performans hedeflerine uygunluğu garanti etmek, sürekli iyileştirme çalışmalarını yönetmek

• Tasarım doğrulama testlerine uygun parçaların zamanında getirilmesi, test sürecinin ilgili test birimleri ile koordine edilmesi, sonuçların değerlendirilmesi, tasarımda gerekli düzeltme/değişikliklerin yapılmasını sağlamak,

• Komponent ve alt detay parçalarının ürün ağacına hakim olarak, gerek duyulan mühendislik değişiklik süreçlerini yönetmek ,araç üretim onayı için gerekli güvenilirlik, doğrulama ve kalite onay seviyelerine ulaşılması için, ilgili birim ve tedarikçiler ile koordinasyonun sağlanmak.


Eğer aşağıdaki özelliklere sahipsen,