Dış Ticaret Koordinatörü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bursa(Nilüfer)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler

GENEL NİTELİKLER

Genel müdürlük binası içerisinde görevlendirilerek kurumsal dış ticaret koordinatörlüğü fikri sizi heyecanlandırıyor mu? Her gün farklı ülkelerde yer alan iş insanları ile görüşmek size göre mi? Avrupa standartları üzerinde çalışma ortamında bulunma fırsatını yakalamak mı istiyorsunuz ? Belki de hayalinizdeki meslek Rulomatik’te!

Genel müdürlük binası, Fabrikaları ve lojistik merkezleri kısaca tüm hatları ile Bursa şehrinde yer alan Rulomatik; Küresel üretim tecrübesiyle uluslararası patentli ürünlerini Dünya genelinde yer alan ülke/bölgelere sadece yetkili bayilik kanalı aracılığıyla yaygınlaştırıyor. Her gün henüz beş yüz binden fazla tüketici ürünlerini tercih etmektedir. Otomat sektöründe , üretimini, ihracatını , dağıtımını yapan ve bayi odaklı hizmet veren şirketimizin dış ticaret operasyon departmanında;

Birim yöneticisine bağlı olarak, yurt dışı bayilerimizin ve bayi adaylarımız ile yazışmaların yürütülmesi, çevrimiçi toplantıların yapılması, yeni pazar alanlarının araştırılması ve oluşturulması, evrak, nakliye organizasyonlarının takibinin yapılması, ticari görüşme sürelerinin takip edilmesi, raporlanması sorumluluğu size göre mi?

İSTENEN YETENEK VE UZMANLIKLAR

· İngilizce dilinde konuşmam akıcı ve iyidir, güzel ve etkili konuşabilirim, İfade ve ikna etme kabiliyetine sahibim diyorsanız, (ek dil tercih sebebidir),

· İyi iletişim kurabilme, analitik düşünebilme, problem çözme ve empati kurabilme yeteneğine sahibim diyorsanız,

· Çözüme ulaşmada hızlı ve pratik zekaya sahibim diyorsanız,

· Düzenli, titiz, planlama ve uygulama hedefli ve sonuç odaklı çalışırım diyorsanız,

· Kadın adaylar için, 1.60 -1.80m boy aralığında ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz, Erkek adaylar için, 1.60 -1.85m boy aralığında ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz,

· Takım elbise giyildiğinde, vücudunuzun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmuyorsa,

  • Dış görünüşünüze özen gösteriyor ve sunum, hitabet kabiliyetine sahipseniz,

Cevabınız “Evet!” ise ve yukarıdaki kriterlere sahipseniz biz de sizinle tanışmak ve sizi Rulomatik global operasyon ailemize dahil etmek için sabırsızlanıyoruz.

Mülakat merkezimiz -Bursa- Genel müdürlük binasıdır. 4 (dört) kişilik açık pozisyonumuz bulunmaktadır.

İşe alım sürecimiz aşağıdaki gibi gerçekleşmektedir;
1. Adım

  • Kriterlere uygun adayların en kısa sürede kariyer.net üzerinden veya sms ya da e-posta yoluyla mülakata davet edilmesi.
  • Genel yetenek testi
  • İngilizce pratik değerlendirmesi

(1. adımda başarılı olan adaylar ile iletişime geçilir ve bu adaylar 7 iş günü içerisinde yönetici mülakatına davet edilir.)

2. Adım

  • Yönetici mülakatı (30 dakika)(Yüz yüze gerçekleştirilecektir.)


ÇALIŞMA ORTAMI:

Genel müdürlük binamız Görükle sanayi bölgesi-GOSAB’da İzmir yoluna cephe olarak yer almaktadır. İç Mimar Esat Fişek tarafından özenle yapılmış ”Scandinavian fresh style” temalı çalışma ortamında çalışma fırsatı sunuyoruz.
Çalışma saatlerimiz; Haftanın 5 (beş) günü sabah 9:00 akşam 18:15 arasıdır. Her ayın sadece iki haftasında Cumartesi günü 09:00-13:00 arasıdır. Pazar günleri kapalıyız.


Çalışma saatleri içerisinde sürekli açık mutfağımız bulunmakta, ücretsiz soğuk-sıcak içecek self-servisi vardır. Çalışırken sosyal alanda eğlenebilir, takım arkadaşlarınız ile play-station bile oynayabilirsiniz. Çalışma ortamımız çok keyiflidir, tabi her koşulda önceliğimiz olan işimizi en iyi şekilde yapmamız gerekmektedir.

NEDEN RULOMATİK?

  • Çok uluslu çalışma ortamı
  • Ücretlendirme
  • Her ay bonus prim ödemesi
  • SGK
  • Hediye SPA bilet hakları (Sheraton)
  • Kariyer fırsatları

Tüm adaylarımıza başarılar dileriz.