Dış Ticaret Satış Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • Ticaret

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER

Müşteri ve Çalışan memnuniyetini hizmet ve kalite piramidinin en üstüne yerleştiren Bastak Teknoloji; 1999 yılında, kalite kontrol cihazlarının imalatını yapmak üzere kurulmuştur. Üretim alanında var olan birçok sıkıntıya rağmen ülkemizde bu alanda lider olmak ve çağın yeniliklerine ayak uydurarak dünya pazarında söz söyleyebilmek tek hedefimiz olmuştur. Türkiye nin Kalite Kontrol Cihazları Üretimi konusunda Sanayi Bakanlığından onaylı ilk ve Tek Arge Merkezidir. Gıda ve Tahıl Kalite Kontrol Cihazları imalatı konusunda Türkiye de 1. Sırada Dünyada da 4. Sırada yer almaktadır. Ürün Çeşitliliği açısından da Dünyanın en geniş ürün portfoyüne sahiptir. 6 adet Grup Firmalarımızın her biri kendi çalışma konularında her geçen gün yeni yatırımlar yaparak büyümeye devam etmektedirler. Grubumuzun Türkiye genelinde Gıda Laboratuvar Cihazları Satış hizmeti veren şirketine satış miktarını artırmak için Satış Personeli ve Satış Yöneticisi aranmaktadır.

GENEL NİTELİKLER

*En az Lise ya da Meslek Yüksekokulu mezunu. Tercihen Kimya, Gıda Meslek yada Teknik Lise Mezunu

* Satış konusunda en az 3 yıllık tecrübesi olan

* Tercihen Laboratuvar ölçümlerinde numune alma, analiz yapma ve raporlama yetkinliği ve tecrübesi olan.

* Tercihen; kalite kontrol konusunda tecrübeli.

* Türkiye genelindeki müşterilerimize tanıtım ve ziyaret hizmeti verebilen

* Çok sıklıkla yapılacak şehirlerarası seyahat için engeli olmayan

* B sınıfı ehliyeti ve sürücülük tecrübesi bulunan,

* Tercihen Bay Takım Arkadaşları

* İnsan ilişkileri ve sosyal yönleri güçlü,

* Yöneticilik-Liderlik süreçlerine hakim,

* İleri düzeyde ofis programlarını kullanabilen

* Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış

İş Tanımı

* Türkiyede tahıl ve tahıl ürünleri konusunda faaliyet gösteren işletmeleri ve yine bu alanlarda faaliyet gösteren Üniversite ve ilgili Bölümleri. Ayrıca yine bu konularda faaliyet gösteren Oda Borsa Ve diğer STK ları ziyaret ederek Firmanın ürettiği kalite Kontrol Cihazlarının tanıtımı yapmak.

* Aldığı eğitimler sonrasında sahip olduğu bilgilerle gittiği Türkiye Genelinde ki müşterilere gerektiğinde teknik konularda destek vermek,

* Üst yönetimine eğitim ve denetim sonuçları ile ilgili günlük, haftalık ve aylık periyotlarda geri bildirim raporları düzenlemek.