Elektrik Bakım Teknisyeni İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Kırşehir(Mucur)
  • Un ve Unlu Mamülleri

GENEL NİTELİKLER

1. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıyla Test ekipmanlarını kullanarak, transformatör, motor vb. gibi cihazlardaki arızaları tespit eder.

2. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıylaMakine ekipman montajında ve elektrik hattının bağlantısını yapar.

3. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıylaElektrik arızalarını giderir ve tekrarını önleyecek aksiyonlar alır.

4. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıylaİşletme içinde alçak gerilim, güç ve aydınlatma tesisindeki arızaları giderir, kontrol ve bakımlarını yapar.

5. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıylaParatoner, trafo, pano v.s. bakım ve kontrollerini yapar.

6. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıylaTüm elektrik tesisatını çalışabilir durumda tutar.

7. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıylaElektrik tesisatının uygun şartlarda olması için kontroller yapar.

8. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıylaGünlük saha kontrolleri yapar.

9. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıyla El aletleri kullanarak, hasarlı veya kırık tel ve kabloları değiştirir.

10. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıyla Röle, anahtar ve motor gibi makinelerin hatalı elektrikli parçalarını değiştirir.

11. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıyla kılavuz, şematik diyagram, plan ve diğer özellikleri takip ederek elektrikli aletlerin bakımını yapar.

12. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıyla voltaj test cihazlarını kullanarak kablolama yapar.

13. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıyla güç kaynağı kablolarını makine ve ekipmanlara bağlar.

14. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıyla işyeri dahilindeki elektrikli makinelerin verimli çalışmasına yönelik koruyucu önlemler alır.

15. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıyla baskılı devre kartları gibi parçalardaki hatalı elektronik bileşenleri tespit eder ve onarır.

16. Üretimde herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek için, bakım şefinin talimatlarıyla gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarıyla ilgili kayıtları tutar.

17. Çalışma ortamını düzenli tutarak, oluşacak bakım, arıza durumlarında ihtiyacı olan malzemeye anında ulaşabilmek için atölye düzenini ve bakımını sağlar.

18. Sorumluluğu ile ilgili olarak bakım şefi tarafından verilen diğer görevleri yerine getirir.

19. Arıza ve bakım durumlarında müdahale edilen ortamdan ayrılmadan önce operatöre temiz ve düzenli biçimde teslimini gerçekleştirir.

20. Çalışma saatleri içerisinde herhangi bir iş kazası oluşumunun önüne geçmek amacıyla çalıştığı ortamın risk grubuna göre gereken koruyucu donanımlarını kullanır.